Close button

​Протести на підтримку Трампа завершилися арештами

​Протести на підтримку Трампа завершилися арештами

Агресивні сутички, ножові поранення та понад два десятки арештів сталися під час демонстрацій в Вашингтоні на підтримку президентської кампанії Дональда Трампа, яка продовжує гучно заявляти про начебто "вкрадені вибори" глави Білого дому, повідомляє Укринформ.

Акції відбулися під гаслами "Стоп крадіжці" та пройшли центром Вашингтона. При цьому, великі групи зібралися біля Верховного суду США, а також на BLM Plaza неподалік Білого дому.

Під час демонстрацій відбулися сутички між учасниками заходу, які поводилися агресивно, а також групами людей, які підтримували цілісність та прозорість виборів у США.

За інформацією місцевих ЗМІ, дев'ятеро людей отримали поранення, в тому числі четверо осіб – ножові. Крім того, поліція провела щонайменше 23 арешти.

Масштабна акція протесту в Вашингтоні була організована через день після того, як Верховний суд відхилив позов штату Техас з метою скасування результатів президентських виборів у Джорджії, Мічигані, Пенсильванії й Вісконсині. Попри переважну більшість суддів консервативного спрямування в складі Верховного суду США, рішення було прийнято не на користь кампанії чинного президента.

Новини

Популярні теми форуму

analytics