Close button

Ще один технологічний гігант залишає Кремнієву долину

Ще один технологічний гігант залишає Кремнієву долину

Другий найбільший світовий виробник ПЗ, корпорація Oracle, вирішив перенести свою штаб-квартиру з Каліфорнії в Техас, повідомляє Корреспондент.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Результат корпорацій з Кремнієвої долини назрівав давно, а пандемія тільки довела, що географічне положення співробітників в сучасному світі відіграє не таку вже важливу роль", - повідомили в компанії.

При цьому компанія продовжить підтримувати роботу своєї колишньої штаб-квартири в Редвуд-Сіті і інших офісів в Санта-Моніці, Сіетлі, Денвері, Орландо, Флориді, Берлінгтон і Массачусетсі.

"Цей крок був зроблений на тлі прагнення Oracle скоротити витрати під час переходу від традиційного програмного забезпечення до хмарних обчислень. Це вже призвело до зниження доходів компанії протягом двох років", - пояснили в компанії.

Як відзначають в Oracle, велика частина співробітників компанії зможе самостійно вибирати місце для роботи або продовжити роботу з дому протягом повного або неповного робочого дня.

Oracle стала ще однією технологічною компанією, яка покинула Каліфорнії через високі податки.

Oracle Corporation - американська корпорація-виробник програмного забезпечення, заснована в 1977 році. Станом на кінець травня її штат становив 135 000 чоловік. Компанія розробляє системи управління базами даних, бізнес-додатки і хмарні сервіси.

Новини

Популярні теми форуму

analytics