Close button

Трамп знову заявив про "найкорумпованіші вибори"

Трамп знову заявив про "найкорумпованіші вибори"

Чинний президент США Дональд Трамп напередодні голосування Колегії вибірників, яке стане остаточним завершенням виборів, знову заявив про нібито фальсифікації на виборах і назвав їх "найбільш корумпованими в історії США", повідомляє Европейская правда.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Це найбільш корумповані вибори в історії США", - написав Трамп.

"Ключові штати, де виявили масові фальсифікації - а це всі, не можуть законно затвердити ці голоси як повноцінні й правильні, не зробивши злочину, за який передбачається серйозне покарання. Всім відомо, що [там були голоси від] померлих виборців, неповнолітніх, нелегальних мігрантів, з підробленими підписами", - заявив він.

Twitter відразу позначив повідомлення президента приміткою про те, що ці твердження про результати виборів спірні - як і всі попередні подібні його заяви.

Як відомо, Дональд Трамп відмовляється визнавати перемогу Джо Байдена і подавав ряд позовів, оскаржуючи результати голосування, але сказав, що залишить Білий дім, якщо Колегія вибірників затвердить перемогу Байдена.

У п'ятницю Верховний суд США відхилив позов прокурора Техасу, підтримуваний президентом Дональдом Трампом, у якому вимагалося скасувати результати голосування в чотирьох штатах. Перед цим суди відхилили ряд інших позовів кампанії Трампа.

Нагадаємо, Джо Байден попередньо отримав 306 з необхідних 270 голосів вибірників проти 232 у Дональда Трампа, що забезпечує йому впевнену перемогу.

14 грудня відбудеться голосування Колегії вибірників, під час якого виборники повинні голосувати так, як їм доручили виборці штатів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics