Close button

Тимошенко святкувала народження онука з караоке і танцями

Тимошенко святкувала народження онука з караоке і танцями

Минулого тижня з'явилася новина, що нардеп і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко втретє стала бабусею. Повідомлення про це опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці її соратниця Тетяна Меліхова, секретар фракції "Батьківщина" у Київській міській раді, повідомляє Страна.ua.

"Вітаю з поповненням прекрасну сім'ю! З народженням хлопчика! Євгенія Тимошенко народила сина - брата своїм двом дітям", - написала Меліхова.

Однак точної дати появи на світ малюка вона не назвала. Пізніше громадськість дізналася, що новонароджений отримав ім'я Адам. Як відомо, його сестричку звати Єва (4 роки), а брата - Давид (хлопчик народився в серпні минулого року). Можна припустити, що всіх дітей назвали іменами біблійних героїв.

Ми ж з'ясували, що в честь цієї знаменної події сімейство Тимошенко влаштувало в п'ятницю ввечері банкет в одному з популярних серед віпів ресторані Конча-Заспи.

photo5384532548773851892.jpg

Заміський комплекс під назвою "Купецький двір" розташовується однаково недалеко від особняка Юлії Тимошенко і котеджу її дочки Жені, або Жужі (так дівчину називають близькі люди). Це ресторан-парк прямо в сосновому лісі, куди веде з'їзд зі Столичного шосе.

На території дерев'яні будиночки для відокремленого проведення часу й основний двоповерховий зал з красивими гвинтовими сходами, каміном і виставкою картин. Тут пригощають стравами старокиївської кухні (наприклад, котлетою Пожарського, рецепт якої відомий з 1886 року, або салатом олів'є з червоною ікрою). Є і більш традиційне меню з українськими, грузинськими та східними делікатесами. А також стейки з преміального мармурового м'яса.

Як нам вдалося дізнатися в закладі, банкет на 30 персон організував підприємець Артур Чечоткін, зять Юлії. Він тут постійний клієнт. Розпорядився повністю закрити під їхній захід основний зал.

"Така послуга коштує 70.000 гривень в будній день і 100.000 в вихідний. На цю суму можна замовити що завгодно з меню ресторану, - каже в приватній розмові менеджер Ігор і додає. - В середньому потрібно розраховувати, що на їжу та випивку для одного гостя піде 2.000 гривень".

Ще в 50.000 гривень обійшлося музичний супровід вечора (тобто загальна сума склала мінімум 130.000 гривень).

Для компанії співала вокалістка на ім'я Олена, яка зі своїм колективом давно працює в ресторані.

"Для сім'ї Артура ми виступали не вперше, знаємо їх смакові переваги. Виконували російські та українські шлягери, трохи італійської естради. На початку вечора все було більш камерно, потім почалося караоке під живу музику, а під кінець не обійшлося без танців, - поділився один з артистів на умовах анонімності. За його словами, на сцені виступали "тата", тобто - Олександр Тимошенко і Леонід Чечоткін. "Особливо розійшовся чоловік Юлії Володимирівни. Він був зіркою вечора. до речі, в танок пішла чоловіча половина гостей", - сказав один з музикантів, які виступали на цьому заході.

Гуляло сімейство Тимошенко з п'ятої вечора до півночі.

А за годину до приходу відвідувачів "Купецький двір" розмістив на своїй сторінці в "Інстаграмі" відео, на якому накривають стіл для званих гостей.

На записі видно, як в кутку залу стоять невеликі "острівці" з водою, морсом і келихами. З іншого боку музиканти готують інструменти перед виступом. З частувань поки тільки закуски.

В основному це традиційні українські частування: оселедець з цибулею і відвареною картоплею, сало з часником і чорним хлібом, соління, холодець з хроном та гірчицею, а також рулетики з баклажанів, червона риба і різноманітні салати.

Один з гостей підтвердив, що це саме той стіл, за яким пізніше проходило святкування.

Нещодавно без особливого гамору й сама Юлія Тимошенко відсвяткувала ювілей, 60 років. Але вечірки з цього приводу не організовувала, а лише приймала привітання вдома.

Особняк Юлії Володимирівни флористи красиво задекорували композиціями з живих квітів. А гості з букетами і подарунками по черзі навідувалися в заміський особняк іменинниці.

Варвара Квітка

Новини

Популярні теми форуму

analytics