Close button

Вчені розповіли, який фрукт допомагає боротися зі зморшками

Вчені розповіли, який фрукт допомагає боротися зі зморшками

Виявляється, манго потрібно вживати не тільки для здоров'я, але і для краси, повідомляє Корреспондент.

Бажання залишатися постійно молодим - абсолютно нормальне як для жінок, так і для чоловіків. Іноді людям доводиться вдаватися до ін'єкцій і уколів краси, щоб не допустити появу зморшок на обличчі. Але вчені з Каліфорнійського університету знайшли приємний спосіб боротьби з віковими змінами. Для цього вам потрібно вживати тільки один продукт - манго. Таку інформацію надало видання The Times Now.

Вчені провели дослідження, в якому взяли участь 28 зрілих жінок. Одна частина прекрасної статі споживала по половині чашки манго чотири рази на тиждень, інша - по 1,5 чашки. Досвід тривав чотири місяці. Щоб результати були точними і помітними, їх фіксували на фотокамери з високою чутливістю.

Дослідження показали, що у жінок, які споживали півчашки манго сорту Ataulfo, помітно зменшилися зморшки - за перші два місяці на 23%, за чотири місяці на 43%.

Також вчені помітили, що у жінок, які їли по 1,5 чашки манго, навпаки спостерігалося збільшення кількості зморшок. Передбачається, що це через високий вміст цукрів у фрукті. Тому все, навіть корисного, має бути в міру.

Манго в основному їдять в свіжому вигляді. Його використовують у фруктових салатах, роблять фреші, смузі, цукати, варення.

Нагадуємо, що горіхи кеш'ю смертельно небезпечні для здоров'я в сирому вигляді. Але оброблений продукт дуже корисний і безпечний для організму. Горіх багатий вітамінами, антиоксидантами, мікроелементами, омега жирними кислотами, які підтримують здоров'я.

Кирієнко Анна

Новини

Популярні теми форуму

analytics