Close button

Google буде видаляти облікові записи

Google буде видаляти облікові записи

Ця політика набуде чинності 1 червня 2021 року, повідомляє iXBT.com.

Вчора Google опублікувала повідомлення про те, що компанія буде видаляти облікові записи, власники яких не користуються функціями Gmail, Google Диска або Google Фото більше двох років. Ця політика набуде чинності 1 червня 2021 року.

Тому, щоб ваш обліковий запис не було вилучено, необхідно хоча б зрідка користуватися Gmail, Google Диском і Google Фото. Також компанія підтвердить, що якщо пользовоатель перевищить 15 ГБ хмарного простору і не сплатить додатковий простір протягом двох років, Google також має право видалити контент в Gmail, Google Диску і Google Фото.

Якщо користувач буде звертатися до Gmail, Google Диск (включаючи файли Google Docs, Sheets, Slides, Drawings, Forms і Jamboard) або Google Photos (хоча б до одного з цих сервісів) протягом двох років, ця політика не торкнеться їх. Google надає 15 ГБ вільного місця для зберігання. Користувачі можуть оформити підписку Google One, щоб збільшити доступне місце.

Після 1 червня 2021 року якщо у користувачів є невикористовувані сервіси або ж перевищення ліміту вільного місця, Google буде заздалегідь відправляти нагадування та повідомлення по електронній пошті.

Ця політика не торкнеться користувачів Google Workspace, G Suite Education Edition і G Suit Non-profit Edition.

Новини

Популярні теми форуму

analytics