Close button

Засипати за одну хвилину: 4 способу забути про безсоння

Засипати за одну хвилину: 4 способу забути про безсоння

Основною проблемою нашої безсоння є внутрішній діалог із самим собою. Ми всі думаємо про якісь події, які вже пройшли або мають бути, повідомляє You.elka.news.

Ми ніяк не можемо це все відпустити і просто зануритися в сон. Розповідаємо 4 дієвих способу позбавлення від безсоння.

Метод 4-7-8

Ця дихальна техніка допоможе розслабитися, стабілізувати серцебиття і заспокоїти нерви.

Для початку беремо максимально зручну позу, лежачи в ліжку. Намагаємося прибрати з голови непотрібні думки. Затискаємо язик біля піднебіння, це необов'язково, але бажано, так ви сконцентруєтеся на цій дії і не будете думати про щось стороннє. На 4 рахунки повільно вдихаємо, затримуємо дихання на 7 секунд і потім протягом 8 секунд повільно видихаємо.

ea62e1876a1ff6f19a5bc86afbaf5cb4-765x445

Повторюємо стільки раз, поки ви не відчуєте сонну слабкість в організмі і не захочете зануритися в світ сновидінь. Повторювати бажано раз-два в день, щоб був якийсь результат.

Метод «Подих сну»

У більшості методик говорять про те, що потрібно збільшувати тривалість видихів, необхідних для заспокоєння і розслаблення організму. Завдяки такому тихому спокійному і монотонного способу ми мимоволі закриємо очі і не зрозуміємо потім як це сталося, що ми заснули через дві хвилини.

Таку техніку використовують агенти спецслужб.

Дана методика полягає в тому, що ми робимо вдих протягом 5 секунд, затримуємо дихання на 5 секунд і робимо видих так само повільно, протягом 5 секунд. Якщо ваш організм до цього звик, то поступово збільшуйте тривалість фаз, але не більше 10 секунд. Основним моментом у цій техніці повинен бути видих, саме на ньому потрібно акцентувати увагу.

how-to-pick-out-good-sheets-featured-ima

Метод «Подих на 10 рахунків»

Назва даного методу говорить сама за себе. Якщо розбирати конкретніше даний метод, то протягом 10 секунд ми вважаємо кожен вдих і видих, тобто вдих - раз, видих - два, вдих - три, видих - чотири і так далі. Повторюємо стільки раз, скільки буде потрібно до повного розслаблення і засипання.

post_5c5feffcc0fa2-765x445.jpg

Техніка «Моргание навпаки»

Як у нас відбувається моргання? Ми сидимо з відкритими очима і через певну кількість секунд, ми закриваємо очі на частку секунди. Техніка передбачає це робити навпаки. Ляжте зручно в ліжку і прийміть зручну позу, далі ми закриваємо очі і лежимо в такому стані секунд 7 і потім на 2 секунди відкриваємо очі, повторюємо кілька разів. Така техніка розслабить організм і підготує його до сну.

27ade12f98f4b2bda401eb8c07f8a3fd-765x445

Але все ж найголовнішим в даному питанні є режим дня, дотримуючись режим дня, лягаючи і встаючи кожен день в один і той же час, ви ніколи не зіштовхнетеся з безсонням.

Анастасія Гапич

Новини

Популярні теми форуму

analytics