Close button

7 простих способів кардинально сповільнити старіння

7 простих способів кардинально сповільнити старіння

Обхитрити свій організм не так важко, як може здатися! Ми підготували 7 рад для вас, повідомляє You.elka.news.

Ви напевно не раз чули, що правильне харчування і регулярні спортивні тренування - запорука свіжості зовнішнього вигляду і довгої молодості. Це безперечно ефективні установки, але далеко не все. Що ще можна зробити, щоб уповільнити старіння?

Додайте в раціон ягоди

Ягоди містять потужні заряди антиоксидантів, що означає, що вони активні борці з вільними радикалами, які вкрай негативно впливають на шкіру (руйнують клітини і важливі для шкіри білки (колаген та еластин), провокують передчасне старіння і зморшки. Наприклад, молекули колагену, стаючи вільними радикалами, починають зв'язуватися один з одним і утворювати складні молекули, які ніколи не з'явилися б в нормальних умовах).

Найкраще доповнювати свій раціон харчування порцією ягід щодня, в ідеалі вживати їх зі сніданком. Так вони протягом дня захищають організм від вільних радикалів (тобто передчасного старіння).

1-e1607811207794.jpg

Вітамін D

Всі звикли насичуватися вітаміном D за допомогою сонця. Поспішаємо нагадати, що його якраз треба намагатися уникати і не забувати 365 днів в році наносити на шкіру SPF.

У жителів північних країн часто виявляється дефіцит цього вітаміну. Якщо ви плануєте приймати вітамін у вигляді добавки, проконсультуйтеся з ендокринологом: лікар призначить аналіз і відповідну результатами дозування.

2-23-e1607808500791.jpg

Стабільну вагу

Ні для кого не секрет, що різкі перепади ваги не позначається позитивно на здоров'я. У питанні збереження і продовження молодості і краси нормальний і стабільний вага - важлива умова успіху.

Зайва вага негативно відбивається не тільки на здоров'я тіла, але і на обличчі. Нездоровий вага дуже додає вік. Ще один негативний фактор - різкі скачки ваги, коли людина швидко набирає вагу, а потім стрімко худне.

Screenshot_6-e1607879719909.png

Дотримуйтесь питний режим

Яким же тяжкою працею дається багатьом введення цієї звички. Вода - синонім здоров'я. Наш організм на 50-80% складається з води, і чим старше ми стаємо, тим менше її процентне співвідношення.

3-17-e1607809312383.jpg

Уникайте стресу

Стрес змушує нас старіти швидше, тому що в цьому стані організм виділяє кортизол. Під час стресу відбувається звуження артерій, і через кров проходить менше кисню. І знову - вільні радикали, які так і розквітають в стані стресу.

4-8-e1607809585712.jpg

Спорт

У всі часи спорт вирішував багато проблем психофізичного стану людини і був відстрочкою старіння. Чим швидше заняття спортом стануть постійною рядком розкладу вашої тижні, тим швидше ви станете відчувати свіжість і молодість щодня!

cgjh-scaled-e1607811314834.jpg

Відпочинок

Не забувайте давати собі можливість відпочити - реклас теж уповільнює старіння. Наприклад, масаж допоможе зберегти шкіру еластичною і молодий, тому що при тиску в клітини надходить більше кисню. А сон взагалі - цілитель номер один: клітини оновлюються, кортизол руйнується, а гормон сну мелатонін надає омолоджуючу дію на організм.

7-2-e1607810349977.jpg
Діана Тамкова

Новини

Популярні теми форуму

analytics