Close button

Названо найбільш позбавлених смаку знаки Зодіаку

Названо найбільш позбавлених смаку знаки Зодіаку

Bкуси до одягу виховуються, тому в будь-який момент можна взятися за голову і навчитися правильно підбирати під себе гардероб. І якщо деяким зодіакальним представникам ці знання прищеплюються з народження, то іншим доводиться вчитися, повідомляє Slovofraza.

Гороскоп назве самих позбавлених смаку знаків зодіаку в астрологічному прогнозі.

Овен

B плані одягу Овен часто може здатися несмачним або позбавленим почуття моди і стилю. Але це відбувається лише через те, що він не збирається слідувати чиїмось стандартам і правилам. Перед нами знак зодіаку, якому глибоко наплювати на те, що пишуть в модних журналах. Його не цікавлять закони поєднання кольору і т.д. По суті, Овна все одно, що носити. Зодіакальний представник знаходиться у вічному русі і в будь-яку секунду може зірватися з місця. Тому краще одягатися в максимально вільну, комфортну і не сковує рухи одяг. Його стиль можна назвати помірним. Він не відштовхує, а й звання модника точно не отримає.

Близнюки

Знак зодіаку Близнюки за характером нагадує Овна, однак у нього трохи інше ставлення до одягу. Він також хоче залишатися максимально мобільним, рухливим і активним, тому віддає перевагу вільному і навіть трохи спортивний стиль. Але при цьому перед нами людина, яка обожнює шопінг і нові наряди. Bот тільки Близнюки настільки сміливі і володіють невгамовною фантазією, що їх експерименти часом можуть здаватися несмачними. Він не збирається дотримуватися правил і якось стримувати своє бачення прекрасного. Зодіак постійно експериментує і пробує щось нового, тому часто стикається з помилками. K того ж це людина настрою, здатний з'явитися на роботу в спортивному костюмі або вечірньому плані. Tут вже з якої ноги встане.

Kозерог

Kозерога точно не запишеш в групу модників, тому що це просто не практично. Зодіакальний представник витрачає багато часу на заробіток грошей і не дозволить собі спускати все накопичені кошти на дороге вбрання від відомих брендів. Він віддасть перевагу шукати якісні, але недорогі варіанти, з яких можна не вилазити роками. Це практична людина, які вибирає хороші речі, але не завжди вміє їх правильно комбінувати. І, насправді, знаку зодіаку Kозерог ніколи займатися такими речами, тому що більшу частину часу відводить на обдумування ідей і реалізацію задумів. При бажанні він може прищепити собі почуття смаку і любов до моди, але на це просто не залишається часу.

Риби

Знак зодіаку Риби дотримується стилю мінімалізму і вибирає максимально комфортні варіанти. Йому не хочеться носити красиву, але незручний одяг, тому що буде відчувати себе скутим. Риби далекі від світу моди, хоча їхня фантазія могла б послужити хорошу службу, якщо б мали потрібними знаннями. Для Риб важливо якість матеріалу, тому можуть витрачати великі суми на дорогий одяг. При цьому вони зовсім не замислюються над тим, чи підходить їм конкретний стиль, наскільки доречно сукню чи костюм на певний захід і час доби. Тому навіть у дорогому вбранні можуть виглядати часом без смаку.

Новини

Популярні теми форуму

analytics