Close button

За тиждень "безмасочників" оштрафували майже на півмільйона гривень

За тиждень "безмасочників" оштрафували майже на півмільйона гривень

Українські правоохоронці за тиждень склали 14 тисяч адміністративних протоколів на порушників маскового режиму в громадських місцях. Вони заплатили майже півмільйона гривень штрафів, повідомляє Страна.ua.

Такі дані наводить пресслужба Офісу президента в понеділок, 14 грудня.

За інформацією Нацполіції, порушники масочного режиму в громадських місцях сплатили до бюджету 465 тисяч гривень штрафів.

Крім того, прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час наради у президента Володимира Зеленського заявив, що вже більше ніж п'ять тисяч осіб звернулися за одноразовою матеріальною допомогою від держави на період дії посиленого карантину. Він додав, що майже мільйон осіб підпадають під програму відшкодування 8.000 гривень.

Прем'єр розповів, що реєстрація триватиме до 31 грудня включно. Ті, хто зареєструються 29-31 грудня, отримають оплату на початку січня. Інші заявники повинні отримати виплати до Нового року.

Він роз'яснив, що подати заявку можна в особистому кабінеті "Дії" або через додаток, вибравши розділ "послуги". Після перевірки даних гроші автоматично будуть зараховані на особистий рахунок користувача.

На нараді у президента також заявили, що вже готова половина з 210 обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги. Зараз для хворих на COVID-19 виділили понад 63 тисяч ліжок, понад 35.000 з них підключені до кисню.

Новини

Популярні теми форуму

analytics