Close button

Гороскоп на 15 грудня: для Львів ініціатива буде карна

Гороскоп на 15 грудня: для Львів ініціатива буде карна

Гороскоп на 15.12.2020 року. Прогнози астрологів для представників кожного знака Зодіаку, повідомляє Slovofraza.

Овен

Ваші справи на любовному фронті можуть піти в гору. Дуже скоро ви самі помітите зміни, які почнуть відбуватися в душі і свідомості. Хоча це не означає, що ви зустрінете нового партнера, якщо ваше серце вже зайняте. Можна випробувати хвилю нових почуттів до людини, якого знаєте, як вам здається, досить добре.

Телець

День зажадає величезних витрат, як фізичних, так і емоційних. Поставтеся до всього того, що відбувається як до життєвого іспиту, який потрібно здати. Постарайтеся в вільні хвилини зайнятися приємними справами, які дозволять розслабитися і піти від турбот.

Близнюки

Можливо, цей день вам доведеться робити вибір між «чорним» і «білим». Якщо виколеблетесь і ніяк не можете зробити перший крок, то чи відкладіть прийняття рішення на деякий час, або порадьтеся з тими, кому довіряєте. У любові вас чекають тільки приємні емоції.

Рак

Ви не дочекалися слів підтримки і схвалення, яких очікували? Можливо, хтось вас покритикував? Не варто засмучуватися. Сприйміть це як урок, який викладає вам життя. Скоро сонечко знову засяє на вашому небосхилі. Однак будьте обережні з алкоголем. Не варто забувати, що в усьому слід знати міру.

Лев

Ви не забули, що ініціатива карається? Особливо в цей день. Ваше завдання - втриматися на тій вершині, яку вам поки вдалося підкорити. Подальше сходження поки протипоказано. Намагайтеся зараз ні з ким не з'ясовувати стосунків, так як все одно нікому нічого не доведете. Будьте згідливі і поступливі.

Діва

Ризик вам зараз протипоказаний. Крім того, не варто брати на себе занадто багато. Зупиніться, подивіться навколо себе, придивіться до тих, хто вас оточує. Не виключено, що в вашому оточенні є люди, від яких не варто чекати нічого хорошого. Постарайтеся поступово від них відійти.

Терези

Зараз не час для витрат. Однак якщо ви все-таки збираєтеся зробити серйозну покупку, краще порадитися з людьми, яким ви довіряєте. А взагалі-то, замість того щоб смітити грошима, краще розберіться в собі і в своїх відносинах з оточуючими. І пам'ятайте: ви не завжди буваєте істиною в останній інстанції.

Скорпіон

У цей день краще посидіти вдома, відпочити від щоденної суєти. Краще приймати гостей у себе, ніж відправлятися в гості самим. У цей період не виключена зустріч, яка може змінити ваше життя на краще. Однак ініціативу проявляти не варто. Як то кажуть, доля і на печі знайде!

Стрілець

Уникайте конфліктів. Внутрішня гармонія дозволить вам впоратися з будь-яким, навіть самим складним справою. Зірки радять більше уваги приділити домашнім клопотам і близьким людям. Гарний час для завершення справ, розпочатих раніше.

Козеріг

Зірки дають вам можливість в цей день відпочити. Однак занадто розслаблятися не слід - представників цього знака в найближчому майбутньому чекають якщо не великі, то дуже важливі справи.

Водолій

Ставте перед собою реальні завдання, не піднімайте планку на недосяжну висоту. Єдиний результат, якого ви досягнете при такому положенні справ - це зіпсований настрій. Не варто намагатися когось обдурити. Мало того що ви потрапляють нерви собі, так ще це рикошетом торкнеться і всіх оточуючих, що попалися у вас на шляху.

Риби

У цей день все у вас буде виходити, і ви залишитеся задоволені собою. Не виключено, що на роботі колеги допоможуть у втіленні планів, але і ви в свою чергу постарайтеся не підводити їх. У любові також не буде ніяких розчарувань, можливі навіть приємні звістки і сюрпризи. Будьте обережні зі спиртними напоями.

Новини

Популярні теми форуму

analytics