Close button

Зодіак: найбільш питущі знаки

Зодіак: найбільш питущі знаки

Ну хто не любить пропустити келих улюбленого міцного напою після роботи або на вихідних? Деякі навіть без розуму від гучних вечірок, де алкоголь ллється рікою. Однак комусь вдається легко себе контролювати, а про інших говорять, що вони абсолютно не знають міри, повідомляє Курс Украины.

Астрологи впевнені, що неможливість вчасно зупинитися безпосередньо залежить від знака зодіаку, під яким людина народилася. Пропонуємо вам дізнатися топ-3 самих "питущих" сузір'я.

Овен

Трійку відкриває яскравий тусовник Овен. Цей знак зодіаку любить спілкуватися у великій компанії, в якій не виключений алкоголь. Ну і як тут відмовитися від коктейлю? А потім іншого... Загалом, якщо вечірок в житті Овна багато, то багато і випивки. Проте через вроджену впертість Овен нізащо не зізнається, що злегка "перебрав".

Риби

На другому рядку рейтингу опинився водний знак - Риби. Вони також часом не можуть обійтися без гучних вечірок, на яких постійно п'ють, часом набагато більше, ніж всі інші. Водна природа допомагає Рибам легко переживати гучні вечірки й, що вражає, контролювати себе і кількість випитого спиртного.

Скорпіон

Замикає наш топ Скорпіон. Цьому знаку Зодіаку зовсім не пощастило: пити він любить не менше, аніж Овен, а ось стримувати себе, як Риби, не вміє. Безневинна пропозицію випити в барі або на вечірці може обернутися для Скорпіона затяжними проблемами і неприємними наслідками на довгі роки. Кому-кому, а Скорпіонам точно потрібно тренувати силу волі і розвивати щодо спиртного точне відчуття міри.

Новини

Популярні теми форуму

analytics