Close button

Проїзд в маршрутках Києва може подорожчати

Проїзд в маршрутках Києва може подорожчати

У маршрутках Києва та Київської області директор "Трансгрупп" Володимир Назаренко прогнозує підвищення ціни за проїзд мінімум до 12 гривень в першому кварталі 2021 року, коли запланований січневий локдаун, повідомляє Деловая столица.

Про це він повідомив на брифінгу в понеділок, 14 грудня.

До 8 січня, за словами Назаренко, ніхто не планує піднімати ціни, так як у людей і так немає грошей.

"8 числа сказали, що буде локдаун, до 8 числа ніхто не буде піднімати ніяких цін через те, що перевізники розуміють, що у людей зараз грошей немає. Якщо зараз підняти ціни, то всі скажуть, що це не перевізники, а які -то шкуродери ", - заявив директор" Трансгрупп ".

Але вже після 8-го числа, тобто в першому кварталі 2021 року можуть послідувати якісь зміни.

"А хто вийде і виживе після локдауна, це вже будемо бачити, хто зможе виїхати, хто не зможе, і далі буде вирішуватися, яка буде ціна ... Вартість може вирости до мінімум 12 гривень. У першому кварталі наступного року можна очікувати якісь зміни в плані вартості проїзду в громадському транспорті ", - сказав Назаренко.

Також директор "Трансгрупп" заявив, що пасажиропотік в маршрутках впав десь на 40%. У січні-жовтні 2020 року пасажирообіг підприємств транспорту становив 41,8 млрд пасажирів на квадратний кілометр, або 46,3% від обсягу січня-жовтня 2019 року.

Всього послугами пасажирського транспорту за цей період скористалися 2,1 млрд пасажирів, або 60,2% від обсягу січня-жовтня 2019 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics