Close button

Перші вантажівки з вакциною вирушили до споживачів

Перші вантажівки з вакциною вирушили до споживачів

Всша стартувала безпрецедентна кампанія по доставці вакцини від СOVID-19. Вчора, 13 грудня були опубліковані перші фотографії з зображенням автопоїздів, завантажених вакциною на підприємстві Pfizer в штаті Мічиган, повідомляє Автоцентр.

Це магістральні тягачі Freightliner Cascadia Evolution, які вийшли на ринок 2013 рік (з 2018 року випускається Cascadia другого покоління).

Вакцину перевозять в рефрижераторних напівпричепах. Відзначимо, що вакцина від Pfizer вимагає особливих умов зберігання - при наднизьких температурах - 70С. Тому її транспортують у спеціальних термобоксах з сухим льодом, в яких вона не втрачає своїх властивостей протягом декількох днів.

Відзначимо, що в Великобританії минулого тижня вже стартувала вакцинація від COVID-19. Сюди вакцину також доставив автопоїзд, який завантажили на бельгійському підприємстві Pfizer. Це магістральний тягач DAF XF.

Маршрут прямування вантажівок з вакциною тримається в найсуворішому секреті, а самі автопоїзда для конспірації зовні не мають ніякої спеціального маркування. На фурах - тільки назви відомих транспортних компаній.

Новини

Популярні теми форуму

analytics