Close button

5 гаджетів для сучасної домогосподарки

5 гаджетів для сучасної домогосподарки

Сучасні технології дозволяють якщо не повністю автоматизувати побутову рутину, то хоча б частково полегшити роботу по дому. І гріх не скористатися такими можливостями, повідомляє Попмеханика.

В наші дні створена маса електроніки, яка здатна розвантажити берегиню вогнища від побутової метушні, а заодно оптимізувати роботу по дому. І якщо є можливість обзавестися подібними пристроями, полегшивши собі життя і звільнивши час, то чому їй не скористатися?

Відеоняня

Сім'ям, де є маленька дитина, не потрібно пояснювати важливість постійного контролю за малюком, щоб він не зміг собі нашкодити або накоїти справ, які додадуть роботи і без того зайнятої мамі. Щоб можна було без остраху відлучитися від дитини в іншу кімнату і зайнятися домашніми справами і створили відеоняню. Камера, встановлена в кімнаті малюка, дозволяє за допомогою компактного портативного дисплея віддалено спостерігати за дитиною, щоб без реальної на те необхідності не відволікатися від поточної роботи і не переживати, як там почуваються син або дочка. Якщо вам досить чути свою дитину, то можна придбати і радионяню.

09aa252c5f6850355f13f02734ed93e5_cropped

Мультиварка

Для кухні створено безліч побутової техніки, але одне з найбільш зручних винаходів - мультиварка. Прилад, який здатний істотно полегшити і прискорити процес приготування їжі, особливо якщо мова заходить про «розумної» мультиварці, яку можна контролювати віддалено. Урізноманітнити меню і готувати різні страви, особливо якщо комусь із членів сім'ї потрібна особлива дієта, з мультиваркою набагато простіше, ніж без неї. На ринку представлено безліч пристроїв, з яких можна підібрати відповідні саме вам за вартістю і функціональності.

c773ed378b68ba5ddd83d9765bfa17d0_cropped

Парова швабра

Прибирання будинку - процес для багатьох медитативний, але все одно вимагає сил і мінімального «інструментарію», а також набору побутової хімії для різних типів покриттів. Якщо возитися з ганчірками і щітками набридло, то варто звернути увагу на так звані парові швабри - гаджети, які дозволяють одночасно і чистити, і дезінфікувати поверхні. Пар дозволяє вичистити буквально все, включаючи місця, куди щітками і ганчірками не добратися, а крім того багатофункціональність за рахунок різних насадок і відмови від побутової хімії дозволяє економити не тільки час, а й гроші. Плюс не можна недооцінювати в період пандемії коронавируса можливість знезаражувати квартиру за рахунок гарячої пари.

1819409dea4da3ef6ba4020772d9a44e_cropped

Робот для миття вікон

Мити вікна, по-хорошому, варто як мінімум двічі на рік, навесні та восени. І ефективним помічником в цій начебто нехитрої, але досить небезпечну роботу стане роботизований мийник. Пристрій, який присмоктується до скла, вимагає мінімального контролю з боку людини, а свою роботу при цьому робить на совість. Звичайно, доведеться витратитися на таку техніку, але зате вона швидко окупить себе зекономлені часом.

0464c8ec7d1658884121fd4c776b6eff_cropped

Робот пилосос

Ще один робот, який буде вкрай корисним в сучасному будинку. Навіщо витрачати час і сили на роботу зі звичайним пилососом, якщо можна довірити прибирання підлоги роботу, а в цей час займатися іншими справами або просто приділити увагу дітям? Сучасні роботизовані пилососи стали досить ефективними помічниками по дому, тому сприймати їх просто як дорогу іграшку не варто - це та техніка, яка дійсно здатна виручити в господарстві.

98ea88e940971eb91e1192393931cbe1_cropped

Новини

Популярні теми форуму

analytics