Close button

На Майдані у Києві постраждали близько 40 поліцейських

На Майдані у Києві постраждали близько 40 поліцейських

Поліція Києва повідомляє про те, що під час акції на Майдані Незалежності у вівторок в Києві постраждало близько 40 поліцейських, повідомляє Интерфакс-Украина.

"Під час акції на Майдані Незалежності постраждало близько 40 поліцейських. Одного правоохоронця під час штовханини вдарили по голові, внаслідок чого він втратив свідомість, інші поліцейські отримали опіки очей", - повідомили в столичному главку поліції.

За інформацією ЗМІ, серед протестуючих теж є потерпілий.

У поліції нагадали, що у вівторок в центрі проходить масова акція, учасники якої пройшли від площі Конституції до Майдану Незалежності.

"Коли вони спробували встановити військові намети, виникла штовханина і учасники акції застосували в бік правоохоронців газові балончики", - підкреслили в главку.

"В результаті одного поліцейського вдарили по голові, і він втратив свідомість, ще близько 40 отримали хімічні опіки очей", - заявили в ГУ Нацполіціі в Києві.

У главку в черговий раз закликали учасників акції дотримуватися чинного законодавства.

Як повідомлялося, учасники акції "СТОП локдаун!" вимагають скасувати карантинні обмеження для малого і мікробізнесу, а також прийняти законопроекти №3853-1 (2) і №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics