Close button

Для "Інспекції з паркування" купили смартфонів на мільйон

Для "Інспекції з паркування" купили смартфонів на мільйон

За кошти платників податків "Інспекцію з паркування" забезпечили смартфонами преміум класу. Ціна кожного з них - 22 тисячі гривень, повідомляє Auto24.

Триває дооснащення "Інспекції з паркування", основний обов'язок якої штрафувати автовласників, які не сплатили послуги парковки. У минулому році для "інспекторів з паркування" вже купували смартфони, уніформу і нагрудні камери. У цьому році - купили нові смартфони.

У 2019 для "інспекторів" закупили 14 смартфонів Sigma. Проте в процесі експлуатації були виявлені деякі недоліки. Через неякісні фото "інспекції з паркування" програє справи в судах.

Тому транспортні чиновники Кличко вирішили купити 45 смартфонів Samsung Galaxy по 22 тисячі кожен. Тендер виграла компанія ТОВ "Істок-Автозапчастина". До 15 грудня вона поставить 45 смартфонів Samsung Galaxy S20 (G980F) 8/128 GB Dual SIM по 22 199 грн. У них екран Amoled діагоналлю 6,2 ", процесор Samsung Exynos 990, корпус з металу і скла, операційна система Android, оперативна пам'ять 8 ГБ, вбудована пам'ять 128 ГБ, потрійна основна камера на 64 Мп, 12 Мп і 12 Мп з автофокусом і фронтальна камера на 10 Мп, чіп NFC тощо. Гарантійний термін складає два роки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics