Close button

У Великобританії поставлять рок-оперу про життя прем'єр-міністра

У Великобританії поставлять рок-оперу про життя прем'єр-міністра

У наступному році в Великобританії відбудеться прем'єра рок-опери, головними героями якої стануть Тоні Блер, принцеса Діана, Осама бін Ладен, Саддам Хуссейн і ін, повідомляє НВ.

Рок-опера буде присвячена життю лідера партії лейбористів і прем'єр-міністра Великобританії з 1997 по 2007 рік Тоні Блеру. Як зазначає видання Daily Mail, рок-опера, яка отримала назву Тоні, не зовсім відповідає реальним подіям. Музику і тексти для неї написав комік Гаррі Хілл.

Присутність в постановці таких персонажів як принцеса Діана, Осама бін Ладен і Саддам Хуссейн, а також Джордж Буш-молодший пояснюється дуже просто.

Принцеса Діана загинула в той рік, коли Тоні Блер став прем'єр-міністром, і саме він першим назвав її народної принцесою в своєму зверненні до публіки, пов'язаним з її загибеллю. А з рештою його пов'язує політичну взаємодію, як наприклад, з Джорджем Бушем-молодшим і боротьба з режимами, як з Усамою бін Ладеном і Саддамом Хусейном.

Прем'єра рок-опери Тоні відбудеться в лютому 2021 року в театрі The Turbine Theater, розташованому в Баттерсі в Лондоні в рамках театрального фестивалю MTFestUK 2021, який пройде з 1 по 13 лютого.

Новини

Популярні теми форуму

analytics