Close button

Гороскоп на 16 грудня: Козерогам варто уникати змін

Гороскоп на 16 грудня: Козерогам варто уникати змін

Не варто призначати на цю добу радикальні починання, відповідальні заходи, операції з житлом і нерухомістю, кардинальні сімейні зміни, повідомляє Slovofraza.

Овен

В цей період відбуваються події, які будуть нагадувати калейдоскоп, і від найменшого руху кольорові скельця складуться в ту чи іншу комбінацію. Тому постарайтеся не допускати необачних кроків. Налаштуйтеся на позитивний лад і не допускайте в своєму житті ніякого ризику.

Телець

Вдалий час як для професійної діяльності, так і для любовних відносин. Ви зможете з новими силами взятися за будь-які справи. Якщо якісь зустрічі зриваються, значить, так і повинно бути, і не потрібно йти наперекір своїй долі. Більше часу проводите зі своєю коханою людиною.

Близнюки

На роботі найближчим часом ви можете досягти непоганих успіхів. Зараз сприятливий час для ділових контактів. У відносинах з коханою людиною потрібно проявити більше турботи, любові і розуміння, щоб уникнути сварок і докорів.

Рак

На даному етапі вам потрібно постійно тримати ніс за вітром. Постарайтеся не переоцінювати своїх сил і можливостей, а то станете привабливими для людей, які люблять поживитися за чужий рахунок. А ось про те, що вас просто використовували, ви дізнаєтеся в останню чергу.

Лев

Не плануйте нічого серйозного, настав час трохи перепочити і розслабитися. Якщо у вас такої можливості немає, то виконуйте тільки найнеобхідніші справи і не беріть на себе підвищених зобов'язань. Натомість, постарайтеся отримати задоволення від приємнимних зустрічей та цікавих заходів.

Діва

Ви поринете у вир подій, Вас чекає чимало цікавих переговорів, які можуть принести свої плоди. Єдине, в розмовах не перегинайте палицю, і якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, то не тисніть на нього. Це виявиться найбільш ефективним методом.

Терези

Зараз вам не варто вступати в словесні баталії. Ваша сила слова і схильність до переконання, на якийсь період ослабнуть, і Ви самі можете піддатися чужому впливу і думкам. Особисті проблеми не поспішайте вирішувати зопалу - можете самі собі нашкодити.

Скорпіон

Нічого поганого про цей день сказати не можна. Ви будете перебувати в піднесеному настрої і зможете добре попрацювати та відпочити. Виїжджайте на лоно природи з друзями, а ввечері здійснюйте піші прогулянки в парку або по алеї в приємній компанії.

Стрілець

Постарайтеся на цей день запланувати побільше цікавих справ. Варто зустрітися з людьми, які дорогі вам, але з певних причин, Ви їх давно не бачили. Хтось вирішить відправитися по магазинах за покупками для душі, а ось декому потрібно просто виспатися і зробити перепочинок.

Козеріг

Уникайте змін в будь-яких сферах своєї діяльності, так як вони можуть обернутися зовсім не тим боком, на який Ви розраховуєте. Зараз, Ви можете покластися на свої старі зв'язки, які відкриють нові перспективи. Тому постарайтеся не уникати зустрічей і розмов з давніми знайомими.

Водолій

День обіцяє бути надзвичайно плідним і щедрим в професійному плані. Складіть план дій і починайте вирішувати поставлені перед вами завдання, не тягніть час, його може не вистачити. Справ буде багато, але ваша наполегливість і продуктивність додадуть сил, тож Ви без зусиль впораєтеся з будь-яким обсягом роботи.

Риби

Не давайте зараз ніяких клятв і обіцянок, тому що за збігом обставин вам не вдасться виконати практично нічого з обіцяного. Зловживання зеленим змієм може вас добряче підвести, якщо втратите почуття міри. Особливу обережність слід проявити з малознайомими людьми, щоб не стати жертвою підступного наміру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics