Close button

В "Слузі народу" назвали прізвища нових міністрів

В "Слузі народу" назвали прізвища нових міністрів

Юрій Вітренко буде призначений віце-прем'єром з палива та енергетики, а Сергій Шкарлет очолить Міністерство освіти на постійній основі. Таку заяву зробив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура в ефірі телеканалу у вівторок, 15 грудня, повідомляє Вести.

Також, за його словами, глава Міністерства у справах ветеранів Сергій Бессараб може позбутися посади.

"Я можу підтвердити інформацію, що виконуючого обов'язки міністра освіти Шкарлета планують призначити на постійну основу. За введення посади віце-прем'єр-міністра з питань палива та енергетики буде розглядатися кандидатура Вітренко", - зазначив він.

Крім того, Качура заявив, що зараз обговорюється питання звільнення міністра у справах ветеранів:

"Думаю, що кадрова пропозиція має ще надійти. Поки немає кандидатури, але вже назріли в уряді рішення і пропозиції щодо звільнення цього міністра з посади", - резюмував нардеп.

Як відомо, сьогодні ввечері відбудеться засідання фракції "Слуги народу" з кадрових питань за участю президента Володимира Зеленського.

Народний депутат фракції Галина Янченко уточнила, що будуть розглядатися кандидатури на посади міністрів у справах ветеранів, освіти і енергетики.

Янченко підтвердила інформацію про те, що на посаді міністрів енергетики і освіти претендують Юрій Вітренко і Сергій Шкарлет. При цьому Янченко не назвала, хто саме претендує на посаду міністра з питань ветеранів, однак повідомила, що це буде жінка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics