Close button

Brent торгується біля $ 50,68 за барель

Brent торгується біля $ 50,68 за барель

Котирування нафти слабо знижуються в середу після того, як днем раніше піднімалися до максимумів більш ніж за дев'ять місяців на оптимізмі щодо впровадження вакцин від COVID-19, а також щодо нового пакету стимулюючих заходів в США, повідомляє Интефакс.

Дані Американського інституту нафти (API), однак, дещо погіршили настрій трейдерів, показавши зростання запасів нафти в США минулого тижня на 1,97 млн барелів.

До 8:20 за московським часом лютневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $ 0,08 (0,16%), до $ 50,68 за барель. 16 грудня Brent подорожчала на $ 0,47 (0,9%) - до $ 50,76 за барель, максимуму з 4 березня.

Січневі ф'ючерси на WTI до цього часу дешевшали на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) на $ 0,06 (0,13%), до $ 47,56 за барель. За попередню сесію контракт подорожчав на $ 0,63 (1,3%) - до $ 47,62 за барель, що є найвищим значенням з 26 лютого.

Міненерго США опублікує офіційні дані про запаси енергоносіїв в країні пізніше в середу. Опитані S & P Global Platts експерти в середньому очікують зниження запасів нафти за підсумками тижня, що завершився 11 листопада, на 1,9 млн барелів. Запаси бензину в Штатах, як очікується, виросли на 2,6 млн барелів, дистилятів - на 1,1 млн барелів.

Очікування швидкого відновлення попиту на нафту слідом за масовою вакцинацією від COVID-19 привели до істотного підйому цін на нафту за останній час. Ринку, однак, ще належить подолати ряд проблем в короткостроковій перспективі - від зростання захворюваності коронавирусной інфекцією в ряді регіонів, до збільшення видобутку ОПЕК +, відзначає Bloomberg.

Новини

Популярні теми форуму

analytics