Close button

Як через рік виглядає Ухань, який переміг коронавірус

Як через рік виглядає Ухань, який переміг коронавірус

Користувачі соціальної мережі Twitter показали фото китайського міста Ухань після перемоги над коронавірусом, звідки він поширився, повідомляє Обозреватель.

Городяни вже повернулися до нормального життя, влада дозволила ходити без масок, а також відкрила музейну виставку, присвячену перемозі Уханя над пандемією. Знімки "тоді" і "зараз" опублікували місцеві жителі.

Жителі Уханя порівняли те, як виглядало місто в грудні 2019 року, коли там виявили перші випадки зараження, і свіжі фото, зроблені через рік.

Місто повернувся до нормального життя.

На старих знімках можна побачити порожні вулиці, вокзали без пасажирів, закриті магазини й великий стадіон, перероблений під тимчасову лікарню для хворих COVID-19.

У Китаї перемогли пандемію.

Зараз же центр відкрився і проводить спортивні заходи, вулиці пожвавилися, а підприємці вийшли з ізоляції й відновили свій бізнес. У місті нічого не нагадує про те, що там вирувала пандемія.

Ухань

Стадіон знову використовується за призначенням.

На стадіоні розгорнули госпіталь.

Вокзал в Ухані в розпал пандемії закрився.

Вокзал знову працює.

Ухань переміг коронавірус.

Скріншот.

Скріншот.

Скріншот.

Скріншот.

Раніше українець з Уханя розповів, що всім китайцям зробили невідомі щеплення після спалаху коронавірусу. Після цього вакциновані отримали спеціальний "зелений код". Він зазначив, що місто повернулося до нормального життя.

Карина Бондаренко

Новини

Популярні теми форуму

analytics