Close button

Мессі з Роналду за доходами обставив спортсмен, який не грав весь рік

Мессі з Роналду за доходами обставив спортсмен, який не грав весь рік

Швейцарський тенісист Роджер Федерер посів третє місце в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей за 2020 рік, повідомляє видання Forbes. 20-разовий переможець турнірів "Великого шолома" заробив 106,3 млн, поступившись лише підприємниці і моделі Кайлі Дженнер (590 млн доларів), а також музикантові Каньє Весту (170 млн доларів), повідомляє Сегодня.

Замкнули першу п'ятірку футболісти - португалець Кріштіану Роналду і аргентинець Ліонель Мессі, котрі заробили 105 млн і 104 млн відповідно. Також в топ-10 опинилися бразильський футболіст Неймар і американський баскетболіст Леброн Джеймс, які заробили за 2020 рік 95,5 млн і 88,2 млн доларів відповідно. У них - сьоме і дев'яте місця в рейтингу.

На 16-му місці в рейтингу Forbes розташувався американський баскетболіст Стівен Каррі (74,4 млн доларів).

Відзначимо, що 39-річний Федерер у 2020 році практично не грав. Причинами тому були не тільки скасування змагань через коронавирус, але і травми швейцарця. Після літньої операції на коліні Федерер заявив, що повернеться на корт в 2021-му. Проте, навіть ніде не виступаючи, Роджер за рахунок доходів від реклами обійшов Роналду та інших зірок спорту, які трудилися в поті чола.

Олег Люлька

Новини

Популярні теми форуму

analytics