Close button

Протест ФОП: кількість мітингувальників збільшилася

Протест ФОП: кількість мітингувальників збільшилася

Учасники акції на підтримку малих і середніх підприємців руху "SaveФОП" "СТОП локдаун!" продовжують мітингувати на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє УНИАН.

Станом на 11:00 на Майдані знаходилося близько 500 чоловік. Деякі учасники акції провели тут ніч. Зараз ситуація виглядає спокійною.

За акцією спостерігає правоохоронці.

Вчора, 15 грудня, організатори акції заявили, що будуть ночувати на Майдані, тому що очікують прибуття великої кількості представників ФОП з областей.

Зараз на Майдані розгорнуті три невеликі намети. Кількість мітингувальників збільшується.

У метрополітені на станції метро "Майдан Незалежності" поліція зупиняє людей, схожих на активістів, і перевіряє особисті речі.

Вимоги протестувальників

  • Учасники акції заявляють, що вимагають від влади виконання економічних вимог, і зокрема прийняття ряду законопроектів, а також звільнення Данила Гетманцева з посади голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Мітингувальники наголошують, що після вирішення їхніх питань готові розійтися.
  • Раніше учасники акції на підтримку малих і середніх підприємців руху "SaveФОП" "СТОП локдаун!" вимагали скасувати карантин для малого і мікробізнесу і прийняти законопроекти № 3853-1 (2), №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Новини

Популярні теми форуму

analytics