Close button

Авто за 11 млн євро перетворили в новорічну прикрасу

Авто за 11 млн євро перетворили в новорічну прикрасу

Компанія Bugatti перетворила свій унікальний гіперкар La Voiture Noire в найдорожче різдвяне і новорічне прикраса у світі. Автомобіль вартістю 11 млн євро в красивій "обгортці" виставили на показ в одному з міст Франції, повідомляє Обозреватель.

Як пише Auto-Moto, машина знаходиться на центральній площі міста Мольсайм. Ефектний Bugatti поміщений в скляний "кіоск": завдяки панорамним склі будь-який бажаючий може оглянути машину з усіх боків. Усередині куба також є табличка з коротким описом La Voiture Noire.

"Я дуже вдячний Bugatti за такий чудовий подарунок місту. Тепер у всіх жителів Мольсхейм є прекрасна можливість помилуватися унікальним шедевром, яким пишався б сам Етторе Бугатті", - прокоментував подію мер Мольсайм Лоран Ферст.

Відзначимо, що прем'єра Bugatti La Voiture Noire відбулася в минулому році на автосалоні в Женеві. Його випустили на честь легендарного Bugatti Model 57 SC Atlantic, який був побудований на початку Другої світової війни, а зараз вважається загубленим. Новітній гіперкар відрізняється карбоновим кузовом, за рух Bugatti La Voiture Noire відповідає двигун 8.0 W16 потужністю 1500 к.с. і 1600 Нм. До сих пір невідомо, хто покупець цього автомобіля і чи існує він взагалі, оскільки мало хто погодиться виставити таку унікальну річ на публіці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics