Close button

Представник "ДНР" обматюкав члена української делегації в ТКГ

Представник "ДНР" обматюкав члена української делегації в ТКГ

Представник "ДНР" - голова окупаційної адміністрації ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна Олексій Ніконоров під час переговорів в ТКГ обматюкав члена української делегації, переселенця з Донецька Сергія Гармаша, повідомляє Depo.ua.

Про це Гармаш розповів на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, конфлікт почався з того, що представники ОРДЛО називали себе, а не Росію, стороною конфлікту, стороною переговорів і навіть членами ТКГ.

"І глава делегації (Леонід Кравчук - ред.) Делегував мені можливість аргументувати позицію делегації з поставлених питань. Щоб припинити їх маніпуляції, я всього лише, почав цитувати витяги з Мінських документів, де чітко вказано, хто є членами ТКГ, стороною конфлікту і стороною переговорів. Але у відповідь люди, які отримують зарплату в російських рублях, стали навперебій кричати "хто він такий?" і практично закрикувати мій виступ. Ось в ході цього хаосу, якийсь пан Ніконоров, брат "міністра" Ніконорова, а за сумісництвом, виявляється, цілий "глава адміністрації глави "ДНР", зі спотвореним від люті обличчям назвав мене брудним словом", - розповів Гармаш.

Він підкреслив, що інцидент показав неспроможність ОБСЄ, як модератора переговорів. За словами Гармаша, команда ОБСЄ в Мінську не помічає маніпуляцій і підміни понять, "створює напруженість".

"Саме в результаті "проросійського" модерування ОБСЄ переговорів, діалог між жителями Донбасу в рамках ТКГ просто неможливий", - вважає Гармаш.

Також він зазначив, що цей діалог показав рівень нової "еліти" Донбасу.

"Я сподіваюся, що вчорашній інцидент отримає відповідну реакцію з боку МЗС України у вигляді нот МЗС РФ і ОБСЄ. Я чекаю вибачень від ОБСЄ, яка "не помічає" прямих образ членів української делегації, від делегації РФ, яка запросила хамів для участі в переговорах, і безпосередньо від брата подруги Пушиліна Нііконорова", - зазначив Гармаш.

218vopdm5y_big.jpg

farf_k87qj_big.jpg

9qndgztwhz_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics