Close button

Викрито плани Трампа по зараженню американців COVID

Викрито плани Трампа по зараженню американців COVID

У плани чинного американського лідера Дональда Трампа входило дозволити мільйонам американців заразитися коронавірусом, щоб виробити колективний імунітет, повідомляє Лента.ру.

Плани адміністрації розкриті в електронних листах, отриманих одним з чиновників. Стверджується, що прихильники Трампа переконували представників сфери охорони здоров'я допустити масове зараження вірусом серед населення. Крім цього, вони нібито вмовляли вчених «робити заяви, які симпатизують позиції президента».

«Діти, підлітки, молоді люди, люди середнього віку без серйозних ускладнень здоров'я, у кого [зараження вірусом] не викличе ризиків, повинні виробити колективний імунітет природним шляхом», - йдеться в одному з листів. Високопоставлені чиновники в адміністрації Трампа неодноразово заперечували його плани по виробленню колективного імунітету.

16 грудня головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі розкрив умову для появи «справжнього» колективного імунітету. За його словами, для цього необхідно вакцинувати понад 75 відсотків населення країни. Вчений підкреслив, що швидше за все знадобиться вакцинувати близько 85 відсотків громадян.

Новини

Популярні теми форуму

analytics