Close button

Bugatti представила аудіосистему преміум-класу

Bugatti представила аудіосистему преміум-класу

Bugatti буде випускати домашні аудіосистеми преміум-класу, повідомляє iXBT.com.

Bugatti, відомий виробник розкішних спортивних автомобілів, прийняв рішення вийти на ринок домашніх аудіосистем. Виробник автомобілів співпрацює з іншим брендом, щоб випустити колонки, які називають «Bugatti домашнього звуку».

Bugatti буде випускати домашні аудіосистеми преміум-класу. Виробник підтвердив свої плани про співпрацю з німецькою аудіокомпанією Tidal. Це партнерство призвело до створення першої пари розкішних колонок, які отримали назву Royale.

Bugatti Royale - це великі підлогові колонки, в яких розміщується комбінація з чотирьох низькочастотних динаміків, одного трьохсмуговими динаміка і високочастотного динаміка з алмазної діафрагмою. Згідно з повідомленням CNet, ці нові аудіопродукти від Bugatti є активними колонками. Іншими словами, кожен динамік має власний вбудований підсилювач. Колонки Royale будуть з'єднані з контролером марки Bugatti, який дозволить користувачам підключати до колонок безліч різних джерел звуку.

На даний момент компанія планує випустити лише 30 пар колонок Royale в двох спеціальних кольорах, а саме Edition Noir і Edition Blanc. Bugatti запропонує безмежні можливості настройки величезних динаміків, які важать приблизно 160 кг.

bugattixhojttalerex5_large.jpg

На жаль, виробник автомобілів поки не розкриває ціну колонок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics