Close button

Sony прибрала з магазинів гру Cyberpunk 2077

Sony прибрала з магазинів гру Cyberpunk 2077

Поки не ясно, коли Cyberpunk 2077 повернеться в PlayStation Store і чи повернеться взагалі, повідомляє iXBT.com.

Історія з компенсаціями гравцям PlayStation 4 і PlayStation 5 за Cyberpunk 2077, в яку неможливо грати, придбала несподіваний оборот: Sony просто прибрала гру з PlayStation Store! Одночасно оголошена кампанія по повному поверненню коштів, витрачених на придбання гри. І це, загалом-то, характерний прецедент: Sony відома своєю дуже суворої політикою в цьому плані - далеко не всі запити користувачів на повернення коштів після покупки цифрової версії тієї чи іншої гри задовольнялися. Але зараз дійсно мова йде про масштабну кампанії.

tqdir3573d_big.jpg

Нагадаємо, практично відразу після виходу Cyberpunk 2077 користувачі стали скаржитися на гру з найрізноманітніших причин. Наприклад, на PlayStation 4 кадрова частота в Cyberpunk 2077 падає до 15 к / с, в PlayStation 4 Pro ситуація трохи кращі - там можна побачити і 30 к / с. І хоча на PlayStation 5 проблем з продуктивністю немає, але є проблеми з різного роду помилками і багами. Мабуть, скарг розгніваних користувачів виявилося так багато, що чаша терпіння Sony швидко переповнилася, результатом чого стало вилучення Cyberpunk 2077 з PlayStation Store.

Подальша доля Cyberpunk 2077 туманна. Сама Sony говорить про те, що гра буде недоступна в цифровому форматі «до подальшого повідомлення». Судячи з усього, вона все ж повернеться в PlayStation Store, то тільки після того, як CD Projekt Red виконає серйозну роботу над помилками.

Новини

Популярні теми форуму

analytics