Close button

Tesla Model 3 не змогла зарядитися в мороз

Tesla Model 3 не змогла зарядитися в мороз

Канадський власник Tesla Model 3 з ніком TESLAPEG виклав на Ютьюб відео зі своїми пригодами при спробі зарядити седан Model 3 морозною зимою, повідомляє Insideevs.

Він підключився до фірмового суперчарджер, коли заряд батареї його остиглого електромобіля становив всього 11%. Підключивши кабель швидкої зарядки постійним струмом, він з подивом виявив, що швидкість заряду становить 0 кіловат на годину.

Водій підключив електромобіль до іншого терміналу, але результат був тим же: машина або видавала помилку зарядки, або писала, що заряджається з нульовою швидкістю. Поки тривали ці безуспішні спроби заряд впав до 10%.

Власник електрокара вирішив проїхати до іншого терміналу, на цей раз вже змінного струму, який був розташований в десяти кілометрах. Це йому вдалося, хоча до моменту прибуття заряд акумуляторної батареї впав вже до 2%. На щастя, від джерела змінного струму автомобіль заряджатися погодився. Але, звичайно, це зажадало більше часу, ніж якби все спрацювало на суперчарджер.

Варто припустити, що сама зарядна станція Tesla була повністю справна. Причиною, через яку батарея відмовлялася заряджатися, стало замерзання гелевого електроліту в акумуляторах. За 10 кілометрів батарея трохи нагрілася і знайшла здатність приймати заряд.

Новини

Популярні теми форуму

analytics