Close button

Нардеп повідомив, що Гройсмана призначать прем'єр-міністром

Нардеп повідомив, що Гройсмана призначать прем'єр-міністром

Сенсаційну заяву зробив на своїй сторінці народний депутат Максим Пашковський з фракції "Слуга народу". За словами вінницького мажоритарника, в кулуарах Верховної Ради вже ведеться опитування депутатів про їхню готовність підтримати кандидатуру Гройсмана, повідомляє UBR.

Більш того, нардеп Пашковський впевнено заявив про те, що повернення екс-чиновника в будівлю Кабміну в короткостроковому періоді може зіграти на руку Президенту України Володимиру Зеленському, але в більш довгою перспективі Гройсман зможе "підсидіти" чинного главу держави.

"Для мене якщо" Гройсман - наступний прем'єр ", то і "Гройсман - наступний президент", - написав у себе на сторінці народний депутат.

Обраний по мажоритарному округу в Вінниці Максим Пашковський так само поцікавився у вінничан, чи готові вони довіряти Гройсману як політику національного рівня, з огляду на проблеми обласного центру, пов'язані з корупцією, процвітаючої в місті при мері Сергії Моргунові, головному політичному партнерові Гройсмана на Вінниччині.

"Чи голосувати мені за призначення Володимира Гройсмана прем'єр-міністром України?" - завершив свій пост питанням депутат.

Про свою позицію щодо кандидатури свого земляка Максим Пашковський дипломатично промовчав, але дав зрозуміти громадськості, що "голосів" за "Гройсмана серед його колег чимало".

Новини

Популярні теми форуму

analytics