Close button

У Британії обурені російської "демонстрацією сили"

У Британії обурені російської "демонстрацією сили"

"Росія "грає м'язами на задньому дворі Великобританії" після того, як до узбережжя Великобританії прибуло десять військових кораблів, попередив начальник британського штабу оборони", - передає The Telegraph, повідомляє InoPressa.

Два тижні тому близько десяти військових кораблів і бойових літаків Північного, Балтійського і Чорноморського флотів Росії влаштували "демонстрацію сили в водах у британського і ірландського узбережжя", заявив генерал сер Нік Картер. Виступаючи з щорічною промовою перед Королівським інститутом об'єднаних служб, Картер зазначив: "Вони грають м'язами на нашому власному задньому дворі з показною демонстрацією, яку вони не проводили з часів холодної війни".

"Відправлення сигналу російському режиму про те, що ми не погодимося покірно, якщо вони ескаліруют ситуацію, зажадає конвенційної жорсткої сили - військових кораблів і літаків - а також менш конвенціональних засобів, таких як кібернетика. Це вимагає від нас, щоб ми тримали їх задній двір під загрозою, будь то Баренцове море, Крайня Північ, Балтійське або Чорне море", - заявив він.

"Генерал Картер також повідомив, що довгоочікуваний Комплексний огляд зовнішньої політики, політики оборони і безпеки, який очікується в січні, ознаменує собою найбільшу реорганізацію армії за останнє покоління", - пише видання, додаючи, що "(...) генерал Картер натякнув, що на озброєння будуть введені високоточні ракети великої дальності, ракети протиповітряної оборони і безпілотні літальні апарати ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics