Close button

Ще одна Skoda виїхала на дороги

Ще одна Skoda виїхала на дороги

Skoda раніше представила свій перший електромобіль, яким виявився стильний кросовер Enyaq iV. Новинка займе місце флагмана в лінійці, повідомляє Автоцентр.

Обмежуватися однією версією моделі виробник не має наміру і готує ціле сімейство. Аналогічне рішення буде реалізовано на соплатформенний моделі Volkswagen ID.4.

Новий кросовер Шкода отримав індекс GT, а разом з ним і іншу форму кузова. Крос-купе виглядає стильно і сучасно. Це не перший погляд на новинку, але раніше вона потрапляла фотошпигунів, повністю покрита камуфляжем. Тепер її вдалося сфотографувати тільки з частковою маскуванням. Примітно, що під плівкою залишилася хвостова частина авто, де і зосереджені ключові зміни.

Навіть крізь плівку можна розглянути плавну лінію даху, більш гладкий бічний профіль і звужену лінію скління, особливо в останній чверті.

Крім того, новий Skoda Enyaq GT позбавили спойлера на даху. В іншому ж новинка повністю повторює стандартний варіант кросовера. При цьому силова установка буде більш потужною, як у версії RS. Так, за словами представників компанії, крос-купе отримає двомоторний установку, яка зможе видавати 302 к.с. і 460 Нм крутного моменту. Розгін до «сотні» займе 6.2 с, а максимальна швидкість буде обмежена відміткою 180 км / ч.

Новини

Популярні теми форуму

analytics