Close button

Гороскоп на сьогодні 19 грудня

Гороскоп на сьогодні 19 грудня

Не намагайтеся зробити сьогодні якомога більше справ – сконцентруйтеся на чомусь одному і вартому. Не перевантажувати себе фізично і знайдіть час для відпочинку, повідомляє Сегодня.

Овен

Ідеальний день, аби почати якийсь новий проєкт або втілити задумане в реальність. Сьогодні ви будете запальничкою, яка все буде заряджати своїм ентузіазмом. Не дивуйтеся, що в своїй книзі контактів ви до вечора знайдете кілька нових імен.

Телець

Ви давно мріяли про підвищення та поліпшення своєї кар'єри, про великі заробітки і впливових партнерів? Сьогодні ви всі це отримаєте – насолоджуйтеся і отримуйте задоволення від свого успіху. Вечір сміливо можете провести з келихом ігристого в руках.

Близнюки

Сьогодні відчуєте себе справжнім щасливчиком, коли все, за що ви беретеся, виходить організувати швидко і успішно. Обов'язково похваліть себе за тяжку працю і подаруйте собі щось приємне – пару взуття, золоту прикрасу, Porshe. Ви гідні всього найкращого!

Рак

Ваші романтичні мрії можуть дуже швидко випаруватися, і ви залишитеся у розбитого корита, як баба з казки про золоту рибку. Давайте реальніше дивитися на речі, ставити цілі, писати плани, і у вас неодмінно все вийде. Прийміть реальність такою, яка вона є, і той факт, що золотої рибки все ж не існує.

Лев

Сьогодні ідеальним для вас стануть різні ритуали з догляду за собою. Ви зможете легко вирішити робочі питання, і на побутовому рівні все буде під контролем. А ось про себе подбати вам просто необхідно. Сауна, масаж, СПА, косметолог – вибирайте, що вам подобається. Ефектом ви будете задоволені!

Діва

Ви були хорошими цілий рік, тому сміливо можете розраховувати на подарунки долі. Приємні зустрічі, привабливі пропозиції та неймовірні сюрпризи. Не намагайтеся нічого аналізувати, а просто зі спокійною душею все приймайте і насолоджуйтеся магією.

Терези

Під кінець року накопичилося стільки всього, що у святого Миколая ви готові просити пощади і банального відпочинку. Сміливо собі його дозвольте сьогодні. Розваліться на дивані, замовте піцу і нікуди не йдіть, якщо не хочете. Зі спокійним серцем відчувайте себе ледачим тюленем. Сьогодні можете собі це дозволити.

Скорпіон

Не намагайтеся дотримуватися плану дуже строго і скрупульозно – у вас все одно не вийде зробити все так чітко, а осад залишиться. Займіться краще складанням плану, карти бажань і пошуком рішень будь-яких питань. Щедро обдаровує оточення знаками уваги, і ви отримаєте натомість його ще більше.

Стрілець

У професійних справах вас чекає такий світанок, якого не було вже цілий рік. Ви цього довго чекали і хотіли, тому сміливо йдіть і домагайтеся своїх цілей. Увечері виконаєте танець переможця і подякуйте собі за виконану роботу. Купіть собі дорогі туфлі або сумку, які ще довгий час будуть нагадувати вам про цей знаменитий день.

Козеріг

На шляху до вашого будинку святий Миколай кілька разів спіткнувся і засумнівався, чи варто до вас взагалі заходити. Ви в цьому році добре поводилися тільки відносно себе, а на інших і не звертали увагу. Є ще час все виправити – дійте!

Водолій

Сприятливий вас чекає сьогодні день, коли ви зможете вирішити будь-які питання. Вірте в себе, і буде вам щастя. А ще вдалий час для покупок і подарунків – так що вирушайте на шопінг зі спокійною душею і витратьте як слід грошики.

Риби

Чудовий день, який підходить для будь-якого виду діяльності – і робочі, і домашні справи будуть вирішуватися швидко і просто. Намагайтеся не перепрацьовувати і знаходити час для веселощів – ковзанка, зустріч із друзями, домашні посиденьки – все це вдихне в вас життя і гарний настрій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics