Close button

Трамп знову заявив, що Байден програв вибори

Трамп знову заявив, що Байден програв вибори

Чинний президент США Дональд Трамп знову стверджує, що його противник демократ Джозеф Байден програв президентські вибори в США, повідомляє Капитал.

«Він не вигравав вибори. Він програв у всіх шести тих, хто вагається штатах з великим відривом. Потім вони вкинули сотні тисяч голосів у кожному з них і були спіймані на цьому. Тепер політикам-республіканцям потрібно боротися за те, щоб їх чудову перемогу не вкрали. Не будьте слабкими дурнями! » - написав американський лідер в суботу на своїй сторінці в Twitter.

Колегія вибірників 14 грудня затвердила результати голосування на виборах президента США, відповідно до яких Байден стане новим главою держави. На підтримку демократа виступили 306 вибірників, а на користь чинного президента республіканця Дональда Трампа - 232. Щоб стати президентом США, кандидату необхідно отримати 270 голосів.

Трамп не визнає свою поразку і раніше заявляв про намір звертатися в суди з вимогою про проведення перерахунку голосів виборців. Поки дії юристів Трампа залишаються безуспішними. В кінці листопада республіканець запевняв, що залишить Білий дім, якщо за Байдена проголосує колегія вибірників.

Новини

Популярні теми форуму

analytics