Close button

Трамп: за атакою на відомства США може стояти Китай, а не РФ

Трамп: за атакою на відомства США може стояти Китай, а не РФ

Президент США Дональд Трамп звинуватив ЗМІ в роздуванні інформації про хакерську атаку на американські відомства. Він вважає, що за нею може стояти Пекін, а не Москва, про що раніше заявив глава Держдепу, повідомляє Украинская правда.

Про це Трамп написав в Twitter

"Кібератака виглядає масштабніше у викладі фейковий ЗМІ, ніж в реальності. Я був детально поінформований і все під контролем", - заявив він.

Крім того, Трамп не виключив, що атаку могла провести зовсім не Росія, про що раніше заявив державний секретар США Майк Помпео.

За його словами, коли щось відбувається, ЗМІ нібито в першу чергу звинувачують в цьому РФ, оскільки "в основному з фінансових міркувань до смерті бояться обговорювати можливість того, що це може бути Китай (а це може бути він!)". Також він припустив, що раніше хакерській атаці могли зазнати й апарати з підрахунку голосів на президентських виборах

Нагадаємо, Держсекретар США Майк Помпео звинуватив Росію в причетності до масштабної кібератаки на американські відомства і компанії, яка тривала з весни 2020 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics