Close button

Автомобілі-довгожителі, які так і не зняли з виробництва

Автомобілі-довгожителі, які так і не зняли з виробництва

Як знайти хороший автомобіль? Сьогодні визначитися з вибором дуже важко, адже нові моделі з'являються часто, але ми нічого не знаємо про їх надійності. Підказка: хороша машина залишиться на конвеєрі надовго, повідомляє Обозреватель.

AutoOboz згадав кілька автомобілів-довгожителів, які довгі роки продовжують життя на складальних лініях і поки не планують їх залишати.

Toyota Land Cruiser

Кожне покоління легендарного японського позашляховика відомо тривалим циклом. Наприклад, актуальний Toyota Land Cruiser 200 виробляють вже 13 років. Але справжній довгожитель - Land Cruiser J70, який відправився на конвеєр в 1984 році і живе вже 36 років!

Старий позашляховик Toyota, який можна купити новим - мрія будь-якого ентузіаста

Цікаво, що не так давно автомобіль зазнав оновлення, в рамках якого отримав невеликі зміни в зовнішності і сучасну мультимедійну систему з USB-портами. Купити машину можна в Австралії за $ 50 000.

Land Cruiser J70 відправився на конвеєр в 1984 році

Renault Logan

Logan - популярний бюджетний автомобіль, який в Україні дуже люблять. Популярністю користується як нова модель з салонів дилерів, так і старі екземпляри на вторинному ринку. Але "Логан" першого покоління проводиться з 2004 року.

Renault Logan першого покоління - дуже вдала розробка

При цьому автомобіль все ще знаходиться на конвеєрі в Індії під ім'ям Mahindra Verito Vibe. Але бюджетник перетворили в хетчбек і зробили коротше 4 м, щоб укластися в податкові пільги для компактних машин.

Під виглядом Mahindra Verito Vibe машину виробляють до сих пір

Lotus Elise

Британці відомі консервативним підходом до автомобілебудування. Це виражається і в терміни поновлення моделей, які завжди неабияк затягуються. Друге покоління компактного і легкого спорткара Lotus Elise перебуває у провадженні з 2002 року! Автомобіль за своє життя пережив кілька невеликих модернізацій, але фактично це та ж машина, що з'явилася 18 років тому.

Lotus Elise відомий спортивними звичками і ... похилим віком

Поки нічого невідомо про можливого наступника. Але сьогодні Lotus Cars знаходиться під контролем китайського концерну Geely, керівництво якого напевно має намір перетворити невеликого британського автовиробника в успішний і прибутковий проект. Чи виявиться частиною цієї стратегії новий Elise - зараз сказати важко.

Автомобіль встиг пережити пару оновлень

Chevrolet Express

Ви нічого не знаєте про комерційні перевезеннях, якщо не в курсі, як цей сектор послуг існує в Америці. Про американському комерційному транспорті ви також абсолютно нічого не знаєте, якщо ніколи не бачили Chevrolet Express. Але це не проблема, адже за 24 роки існування цієї моделі хоч один екземпляр попадався на очі навіть в Україні.

Фургон Chevrolet Express - невід'ємна частина американських доріг

Складається враження, що навіть в 1996 році цей легендарний фургон встав на конвеєр з великим технологічним запізненням. Дивно, але саме це дозволило моделі затриматися так надовго. До божевілля проста конструкція, перевірена надійність, яка ні в кого не викликає питань, і неймовірна ремонтопридатність. Зупиняти виробництво Express поки не планують.

Модель відмінно продається

Chevrolet Aveo

Цей чотиридверний компактний седан в розділі "сучасних авто" в Україні за популярністю міг поступитися лише ZAZ Lanos. Швидше за все, у вашого батька був такий. Бюджетник від Chevrolet знають майже у всьому світі.

Chevrolet Aveo з'явився в 2002 році

За 18 років свого життя модель змінила масу виробників, хоча починалася як розробка корейської Daewoo, яка увійшла під крило General Motors. Глобальний ринок познайомився з моделлю саме під ім'ям Chevrolet. Золотий хрест на решітці подарував в тому числі українцям досвід спілкування з простим, невибагливим і надійним автомобілем, який до цих пір виглядає сучасним - спасибі італійського дизайну. Модель популяризувала бренд "Шевроле" як ніхто інший в нашій країні. Сьогодні виробництво машини триває в Узбекистані під брендом Ravon.

Сьогодні модель збирають під ім'ям Ravon

Стас Сіділев

Новини

Популярні теми форуму

analytics