Close button

Гороскоп на 21 грудня: Тельцям краще не конфліктувати

Гороскоп на 21 грудня: Тельцям краще не конфліктувати

Гороскоп на 21.12.2020 року. Прогнози астрологів для представників кожного знака Зодіаку, повідомляє Slovofraza.

Овен

Ви можете проявити зайві емоції й тим самим доставити багато клопоту не тільки собі, а й оточенню. Будьте обережні щодо нових знайомих, бо є небезпека потрапити на гачок до людей з сумнівним родом занять.

Телець

Конфлікти з родичами можуть затьмарити ваш настрій. Ви зможете в багатьох питаннях поставити крапки над "і". Це за умови, що не будете опускатися до грубості. У відносинах з коханою людиною постарайтеся обійтися без зауважень. А в іншому день щасливий.

Близнюки

Найближчий день може виявитися сприятливим для всього, що пов'язано з любов'ю й особистим життям. Одиноким представникам знака потрібно більше часу проводити поза стінами свого будинку, оскільки є ймовірність зустріти свою долю. Зараз важливо помітити того, хто призначений вам зірками, і можливо, проявити деяку хитрість у "бойових діях". Уникайте боргових зобов'язань.

Рак

День сприятливий для будь-яких починань. Навіть при виникненні труднощів ви негайно будете отримувати допомогу. Спірні питання намагайтеся вирішувати спокійно. Зараз вдалий час для нових знайомств і відносин.

Лев

Цей день не найвдаліший для вас. Можуть виникнути різні конфлікти, суперечки та розбіжності. Остерігайтеся підступності та обману. А зі свого боку не допускайте насильства, нехай навіть у словесній формі. Ваша сила - в умінні переконувати, а не стукати кулаком по столу.

Діва

На даному етапі в багатьох питаннях ви будете на коні. Саме час зайнятися втіленням своїх планів в життя. У цьому вам допоможе близька людина. Утримайтеся від вживання алкогольних напоїв в компаніях, де є ймовірність виникнення конфлікту.

Терези

У цей день ви опинитеся в центрі цікавих подій. Але вам поки краще залишатися пасивним спостерігачем. В іншому випадку ви можете допустити кілька невірних кроків, які хоч і не принесуть особливих ускладнень, але доставлять клопоти.

Скорпіон

Даний день сприятливий для вас практично у всьому. Тільки постарайтеся не давати обіцянок. Обставини можуть скластися таким чином, що вам складно буде їх виконати, причому з незалежних від вас причин. Зараз не беріть кредитів і не давайте грошей у борг.

Стрілець

Ви можете перебувати в піднесеному настрої й будете сповнені добрих намірів. Можливо, багато часу віднімуть побутові питання. Але клопоти доставлять вам чимало позитивних емоцій. Постарайтеся в усьому бачити тільки хороше.

Козоріг

Цей день обіцяє принести нові враження, які помітно прикрасять життя. Цілком ймовірно, що це пов'язано з коханою людиною. А якщо ваше серце ще не зайняте, то саме зараз там може оселитися справжнє почуття. Уважно подивіться навколо: можливо, ця людина вже поруч.

Водолій

Не давайте зараз ніяких обіцянок, тому що вам не вдасться виконати практично нічого з обіцяного. Зловживання зеленим змієм може підвести, якщо втратите почуття міри. Особливу обережність слід проявити з малознайомими людьми, щоб не стати жертвою підступного наміру.

Риби

Цей день може подарувати вам чимало приємних миттєвостей. Ви можете зануритися в бурю пристрастей, а можете плисти за течією любові. Хоча зараз час сприятливіше для активного прояву почуттів. Чим більше ви будете віддавати тепла, тим більше отримаєте навзаєм.

Новини

Популярні теми форуму

analytics