Close button

Названий кращий камерофон в світі

Названий кращий камерофон в світі

Покращені телефото і надширококутним камери дозволили Mate 40 Pro + випередити попереднього лідера - Mate 40 Pro, повідомляє iXBT.com.

Експерти DxOMark сьогодні опублікували огляд основної камери смартфона Huawei Mate 40 Pro +. Результат в цілому був прогнозований: якщо до цього найкращим в рейтингу був Mate 40 Pro, то яке місце повинен був зайняти Mate 40 Pro +, камери якого ще краще? Природно, перше.

Зараз Mate 40 Pro + очолює рейтинг камерофонів DxOMark з результатом 139 балів. Відрив від Mate 40 Pro пристойний - 3 бали, і на ті ж 3 бали Xiaomi Mi 10 Ultra відстає від Mate 40 Pro. Загалом, Huawei серйозно зміцнила свої позиції в рейтингу DxOMark, і тим сумніше, що нові флагмани компанії складно можна купити. А ситуація з Mate 40 Pro + особливо важка: навіть в Китаї його днем з вогнем не знайдеш.

2ftbi10hjk_big.jpg

Що стосується камери Mate 40 Pro +, то фахівці DxOMark перераховують набагато більше її плюсів, ніж мінусів (зазвичай вони розподіляються в пропорції приблизно 50/50). Так, хвалять камеру за широкий динамічний діапазон в будь-яких умовах зйомки, гарні кольори і баланс білого при зйомці на вулиці і в приміщенні, чудову деталізацію, швидкий і стабільний автофокус в більшості умов зйомки, хорошу деталізацію і низький рівень шуму при зйомці надширококутної камерою.

mate40pro+_large.JPG

Що не сподобалося? При зйомці зустрічаються різні артефакти, мала глибина різкості, періодичні збої при фокусуванні на об'єктах на передньому плані. Картинка з предпросмотра часто сильно відрізняється від готового знімка, також є відмінності в різкості між відеокадри, особливо при слабкому освітленні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics