Close button

СOVID-дисиденти в Україні: які можуть бути наслідки

СOVID-дисиденти в Україні: які можуть бути наслідки

Український блогер Дмитро Стужук був серед тих, хто недооцінював COVID-19. Деякі українські спортсмени, серед них - футболіст Олександр Алієв і боксер Олександр Усик - до останнього не вірили в небезпеку коронавірусу, повідомляє Униан.

Так, Алієв сказав, що короновірусна інфекція сильно перебільшена. Усик заявляв про COVID-19: "Люди помирають від туберкульозу, від СНІДу, а тут, бачите, грип". Український блогер Дмитро Стужук був серед тих, хто недооцінював COVID-19, про це він чесно зізнався в своєму останньому пості в соцмережі.

"Я теж думав, що немає ніякого ковіду, поки сам не захворів. "Короновірус - хвороба не ефемерна і страшна", - писав Стужук. COVID-19 уклав такого великого і сильного Дмитра в ліжко в найнесподіваніший момент. Йому стало погано під час відпочинку в Туреччині. Далі - повернення в Україну, лікарня і смерть. Український блогер Дмитро Стужук помер 16 жовтня від ускладнень, викликаних COVID-19.

Після позитивного тесту на COVID-19 лікарі наполягали на госпіталізації, але чоловік відмовився на користь дому, коли побачив умови медустанов в Києві, де лікують інфікованих.

За словами Софії Стужук, колишньої дружини Дмитра, вночі 15 жовтня йому стало погано, його терміново забрали в лікарню. Чоловік перебував у дуже важкому стані, в реанімації, без свідомості. Спочатку він впав у кому, потім пережив клінічну смерть, після чого його серце зупинилося.

Новини

Популярні теми форуму

analytics