Close button

Voyah представила свій новий кросовер

Voyah представила свій новий кросовер

Перша серійна модель виробника отримала технологічний салон і зовнішність від ItalDesign, повідомляє Автоцентр.

Новостворена китайська марка Voyah представила свого первістка - повнорозмірний кросовер Free. Новий бренд позиціонується як виробник дорогих автомобілів, хоча материнський концерн Dongfeng відомий бюджетними легковими та вантажними автомобілями.

Розробкою просунутих моделей під маркою Voyah займається спеціально створений технологічний центр і окрема команда, а за їх зовнішність у відповіді дизайн-ательє ItalDesign.

voyah-free3.jpg

Для всіх моделей виробника, включаючи кросовер, розробили окрему модульну платформу ESSA (Electric Smart Secure Architecture).

Voyah Free буде представлений в двох версіях. У базовій - це електромобіль. У такого кросовера два мотора сукупної віддачею 680 л.с. і 1000 Нм. Ємність батареї не озвучується. Виробник розкрив інформацію тільки про дальності пробігу - 500 км. До 100 км / год автомобіль розганяється за 4,8 с і розвиває максимальну швидкість 200 км / ч.

voyah-essa.jpg

Друга модифікація - плагін-гібрид з тими ж двома електродвигунами і 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 109 к.с. ДВС виконує роль генератора для підзарядки акумулятора. Дальність пробігу - 860 км.

voyah-free4.jpg

Салон виглядає сучасно і розкішно. На передній панелі встановлені три дисплея, окремо варто відзначити проекційний екран і можливості поновлення мультимедіа по повітрю. З плюсів - чотирьохзонний клімат-контроль з можливістю управління голосом, вентильовані передні крісла з функцією масажу. В недалекому майбутньому виробник обіцяє новинці автопілот третього рівня.

voyah-free2.jpg

Бажаючим придбати новинку доведеться викласти за неї $ 60 000. Правда, ця вартість поки неостаточна. Повний прайс стане відомий ближче до старту виробництва, запланованого до третього кварталу 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics