Close button

Старий VW Golf розігнали до 270 км / год

Старий VW Golf розігнали до 270 км / год

На YouTube-каналі AutoTopNL опублікували досить цікаве відео, яке на прикладі одного автомобіля показує, наскільки може помилятися спідометр. Роль «піддослідного» дісталася старенькому хетчбеку Golf R32 з раніше вражаючими характеристиками, повідомляє Автоцентр.

Шестициліндровий двигун видає 250 к.с. У поєднанні з повним приводом старий Фольксваген Гольф з цим мотором здатний розігнатися до «сотні» за 6,5 с. Як виявилося в ході експерименту, спідометр автомобіля показує некоректну інформацію, яка далека від дійсності. Причин цьому може бути безліч.

Інформацію, що відображається спідометром, можна зробити точною, але для цього потрібні інші шини - правильно накачані заводські колеса. Оскільки всі покришки знаходяться на різній стадії зносу, а тиск в них коливається в залежності від сезону, різниця є завжди. У автомобіля на відео, наприклад, комплект зимових шин не заводський. Це може «збити» спідометр.

Для точності вимірювання швидкості в ролику використовували технології GPS. В одній частині екрану на відео показаний вікні керування, в іншій - спідометр. Якщо дивитися на той і інший, можна сказати, що відмінності є - приблизно 15 км / год.

Новини

Популярні теми форуму

analytics