Close button

У Німеччині починається завершальна фаза випробувань вакцини від коронавируса

У Німеччині починається завершальна фаза випробувань вакцини від коронавируса

Німецька компанія CureVac, яка займається розробкою вакцини від коронавируса, починає третю фазу випробувань препарату з 22 грудня. У дослідженні візьмуть участь 2,5 тис. Повнолітніх добровольців, повідомляє УНИАН.

Про це йдеться в повідомленні компанії. У прес-релізі сказано, що добровольцям в рамках випробувань введуть 12 мкг вакцини. Щеплень буде дві. На цьому етапі препарат хочуть перевірити на медичних працівників університетської клініки Майнц. Вони, як відзначають в компанії, знаходяться під особливим ризиком інфікування COVID-19.

"Мета цього клінічного дослідження за участю медичних працівників - з'ясувати, яке значення може мати наш кандидат на вакцину для цієї конкретної групи людей, які піддаються високому потенційному ризику зараження через вплив вірусу", - сказала Лідія Остфогельс, керівник підрозділу CureVac з інфекційних захворювань , передає ТСН.

Як зазначається, це дослідження доповнить вже запущену фазу випробувань, до якої залучено понад 35 тис. Осіб старше 18 років з країн Європи та Латинської Америки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics