Close button

Tesla запустить сервіс підписки на фірмовий автопілот

Tesla запустить сервіс підписки на фірмовий автопілот

Одна з ключових особливостей електромобілів Tesla - просунута фірмова система допомоги водієві, яку вендор вже готується «проапгрейдить» до повноцінного автопілота, повідомляє 4PDA.

Але ціна такої опції буде пристойною: за чутками, вона складе близько $ 10 000. В якості альтернативи компанія запропонує користувачам схему оплати, запозичену у потокових сервісів - це в діалозі з одним з покупців підтвердив глава бренду Ілон Маск.

Tesla

За словами засновника і генерального директора Tesla, вже на початку наступного року користувачі зможуть оформити підписку на функцію автопілота Full Self-Driving, на яку буде встановлена фіксований щомісячний тариф.

Таким чином, розширити можливості автомобіля можна буде відразу після підключення послуги, перетворивши помічника з водіння в автопілот.

Спочатку Tesla планувала запустити подібну підписку до кінця 2020 року, але алгоритм зажадав доопрацювання. Точну дату релізу відповідного апдейта для фірмових електрокарів і вартість підписки на функцію автоматичного водіння компанія повідомить пізніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics