Close button

Новинки Peugeot за 130 євро - не їдуть

Новинки Peugeot за 130 євро - не їдуть

Більшість автовиробників не обмежується випуском транспортних засобів. Паралельно з ними в виробництво запускають іншу, не менш цікаву продукцію, повідомляє Автоцентр.

У колекціях можна зустріти одяг, взуття, туалетну воду, побутову техніку і навіть сосиски. Не залишилася осторонь і компанія Peugeot, яка представила серію кварцових годин.

Колекція отримала назву Armand. До неї увійшли три моделі годин з оригінальним дизайном. Так, це зовсім не унікальна пропозиція. Але, на відміну від Benley або Aston Martin, годинник яких стоять як новий автомобіль, новинки Пежо вийшли досить бюджетними. Це в основному обумовлено тим, що в конструкції не використані дорогоцінні метали, а механізм - кварцовий, з водонепроникністю до 50 метрів.

peugeot-watch-4.jpg

Корпуси у трьох моделей годин Peugeot виготовлені з сатинованій стали. Розміри циферблатів варіюються від 36 до 41 мм. Вони можуть бути як сірого, так і чорного кольору. Ремінець в моделі з невеликим циферблатом - це плетений металевий браслет Milano.

Більші годинник отримали корпус з матової сталі і чорний шкіряний ремінець. Вартість обох версій становить 129 євро. Корпус третьої моделі - антрацитовий, на задній кришці викарбувано напис Peugeot Legend. Циферблат забарвлений в чорний колір, а ремінець виконаний з коричневої шкіри. За такий годинник доведеться викласти 149 євро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics