Close button

Renault за 10 000 показали на перших фото

Renault за 10 000 показали на перших фото

У вересні 2020 року дебютувало третє покоління бюджетних моделей Dacia Sandero і Sandero Stepway. Автомобілі кардинально змінилися зовні, ставши більш сучасними і стильними, повідомляє Автоцентр.

Крім того, їх оснащення значно покращилося, а кількість асистентів безпеки і систем допомоги водієві зросла в рази.

Спочатку новинка вийде на ринок під румунською маркою. Пізніше ця модель з'явиться і під більш звичним для нашої країни французьким брендом Renault. Очікувати величезних відмінностей у зовнішності і технічній частини між цими автомобілями не варто, але і ідентичними вони не будуть.

Швидше за все, виробник переробить передню частину, привівши її у відповідність з мовою дизайну марки. Так, авто отримає фірмову решітку з ромбоподібним логотипом і інший бампер. Задня частина залишиться без змін, винятком стане новий логотип. Передбачуваний дизайн Рено Сандеро Степвей 2021 - на фото нижче.

Незважаючи на зміну бренду, Sandero і Sandero Stepway нової генерації будуть побудовані на тій же платформі модульної. Мова про MF-B, яка лежить в основі Renault Clio, Captur і європейської версії кросовера Рено Аркана. Новинка буде запропонована в декількох модифікаціях з трьома двигунами. в якості базового виступить 1,0-літровий турбований мотор потужністю 90 л.с., який працює в парі з шестиступінчастою "механікою" або варіатором.

Також буде доступний варіант з двигуном Eco-G з віддачею в 100 к.с., що працює на бензині і газі. Пізніше з'явиться гібридний бюджетник на 140 к.с.

Новини

Популярні теми форуму

analytics