Close button

Представлений Mercedes-Benz для брудної роботи

Представлений Mercedes-Benz для брудної роботи

Багато хто звик бачити надпотужні вантажівки на магістральних перевезеннях або де-небудь в кар'єрі. Виявляється, «силачі» працюють і безпосередньо в населених пунктах - в комунальному господарстві, повідомляє Автоцентр.

Тому наочний приклад - ось цей Mercedes-Benz Arocs 3258, який бореться із забрудненням каналізаційних систем на півночі Великобританії.

В основі машини лежить чотиривісних шасі 8х4. Завдяки керованої останньої осі досягається маневреність трехосного вантажівки, що здорового допомагає на звивистих дорогах і в тісних проїздах. Під кабіною встановлений 15,6-літровий 6-циліндровий двигун потужністю 580 л. с.

Після прибуття на виклик в дію вступає рідинно-кільцевої вакуумний насос Wiedemann KW 4500 з продуктивністю всмоктування 4500 м куб. на годину.

На борту є достатня кількість води, причому «екологічно чистої»: з цистерни не закачується цінна питна вода для прочищення системи, а береться вода з каналізації, яка попередньо піддається переробці для повторного використання. Це дозволяє економити до 15 млн л питної води на рік.

При цьому холодну пору року не є проблемою для даного Arocs - його спецобладнання може без проблем працювати при температурі повітря до мінус 10 С. У мороз комфортно буде і персоналу: в оснащенні входить підігрівається речовий відсік для просушування мокрого одягу, а також резервуар з теплою водою для миття рук.

Представлений «богатир» використовується компанією Enviro-Clean, розташованої в Іст-Кілбрайді недалеко від Глазго, яка вже понад 20 років надає послуги з видалення і очищення відходів приватним, комерційним і промисловим клієнтам в Шотландії і північній Великобританії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics