Close button

Буславец відсудила гроші у Міненерго

Буславец відсудила гроші у Міненерго

Ольга Буславец, яка вчора написала заяву про відставку з поста заступником міністра енергетики, напередодні подала в суд на своє звільнення з посади гендиректора Директорату енергетичних ринків і виграла справу, повідомляє Страна.

Суд визнав протиправним і скасував наказ Міністерства енергетики про її звільнення і стягнув на її користь 139 090 гривень за час вимушеного прогулу.

Про це свідчать дані в Єдиному реєстрі судових рішень.

В обґрунтуванні позову Ольга Буславец вказала, що її звільнення було незаконним, так як посада генерального директора Директорату енергетичних ринків Міненерго була скорочена. Але при цьому причиною звільнення було зазначено саме скорочення даної посади.

Крім того, Буславец повідомила, що при оголошенні про майбутнє звільнення їй не було запропоновано жодної рівнозначної посади.

"Не погоджуючись з правомірністю прийняття зазначених наказів, позивач звернулася з позовом до суду з вимогою про визнання їх протиправними та скасування, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу", - йдеться в матеріалах суду.

Суд відновив Буславец на посаді і стягнув на її користь середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 10 лютого по 15 квітня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics