Close button

Які подарунки на Новий рік Бика зіпсують свято

Які подарунки на Новий рік Бика зіпсують свято

Робити сюрпризи рідним і близьким на Новий рік завжди приємно, але вибирати подарунки - справа непроста! Адже всім хочеться бачити щиру радість на обличчі одержувача. Але, на жаль, це не завжди вдається. Саме тому ми підготували для вас невеликі підказки - в переддень Нового року вони вам точно знадобляться, повідомляє Тетюшские зори.

Що не можна дарувати на Новий рік 2021 за народними прикметами

1. Посуд. Здавалося б, звичайний предмет побуту, але не все так просто. Такий подарунок може призвести до фінансових труднощів і безгрошів'я. Інша справа, якщо це сервіз. Але в такому разі не забудьте покласти в посуд, який збираєтеся подарувати, якусь купюру.

57e0d3444e50ab14f6da8c7dda2931761136d6ed

2. Шкарпетки. Шкарпетки - явно небажаний подарунок, особливо для чоловіків. Згідно прикметам, жінці не варто дарувати шкарпетки коханому чоловікові, так як саме в них він може піти з дому назавжди.

Однак представниці прекрасної статі змогли змусити прикмету працювати на себе! Вони підбивають свекрух дарувати шкарпетки синам, щоб усунути чоловіка від матері.

57e9d5454a54ac14f6da8c7dda2931761136d6ed

Шкарпетки, як правило, банальний і нудний подарунок, щоб він був приємний людині. По суті, це проста відмовка або те, що попалося першим під руку в магазині.

3. Ножі. Вважається, що такий подарунок принесе нещастя і сварки в будинок. Також, багато хто впевнений, що ножі, ножиці та інші гострі предмети "переріжуть" дружбу з власником подарунка. Ножі у багатьох людей викликають негативні асоціації.

57e8d64a4a54ad14f6da8c7dda2931761136d6ed

З мисливцями все зрозуміло - ніж зайвим не буде, навіть якщо він десятий. Єдина проблема в тому, що правильно вибрати інструмент дуже складно. Адже висока ціна тут не завжди вирішує. А у завзятого кулінара вже може бути набір з хорошими приладами, і не один. Любителі дорогих речей - це взагалі окрема тема, так як їм потрібно буде пояснювати, як правильно ніж зберігати. А для цього спершу потрібно розібратися в темі самостійно.

4. Подарунки новорічної тематики. Ні в якому разі не даруйте в цей рік іграшки з символом року, ялинкові іграшки, свічки і рушники з зимовими атрибутами і інші китайські штамповки. Бик - тварина практична і господарська, він цього не прийме.

57e8dd414a57a914f6da8c7dda2931761136d6ed

Подумайте самі, всі ці символи абсолютно марні, так ще і місце займають в будинку. А найчастіше вони ще й поганої якості. Не даруйте їх, якщо не хочете, щоб ваш подарунок викинули або кому-небудь передарували.

Погодьтеся, ті, кому новорічна атрибутика потрібна, самі куплять собі те, що їм до душі. Мало хто хоче під Новий рік перетворювати свій інтер'єр в пародію на реєстратуру міської поліклініки. Загалом, не даруйте ці дрібнички.

5. Рукавички. З появою смартфонів, одним з найпопулярніших подарунків на Новий рік стали "сенсорні рукавички". У них можна легко користуватися телефоном на вулиці. Тому рукавички в подарунок, як погана прикмета, з'явилася порівняно недавно. Адже раніше рукавички використовували в обрядах з метою заволодіти свідомістю людини.

57e1d2444853ad14f6da8c7dda2931761136d6ed

Сьогодні такий подарунок може призвести до сварки з тим, кому ви його підносите. А кому потрібен такий подарунок ?

Рукавички відносяться до речей, розмір яких нелегко вгадати. Не виключено, що ви можете банально помилитися з розміром. Це поставить одержувача в незручне становище, адже абсолютно незрозуміло, що ж з подібним презентом робити.

6. Годинники. Кажуть, вони - до сварок і розлуки. А ще годиннику властиво зупинятися. Вважається, що такий подарунок символізує закінчення щасливого життя. Як бачите, асоціації з подарунком не найприємніші, тому дарувати годинник не рекомендується.

5ee2d4464f55b108f5d08460c62e3f7a1c37d6e0

Навіть якщо не враховувати прикмети, годинник не найуніверсальніший варіант. Складно вгадати, наприклад, чи сподобається форма, колір, матеріал годинника людині і чи потрібні вони йому взагалі.

7. Гаманець. Гаманець на Новий рік теж не входить в список бажаних подарунків, особливо порожній. Вважається, що він веде до безгрошів'я. Звичайно, дорогий і престижний гаманець не соромно піднести в якості подарунка. Але важливо розуміти, що зобов'язує цей подарунок, який може поставити людину в незручне становище.

55e5d14b4a50ad14f6da8c7dda2931761136d6ed

Обов'язкова умова при виборі гаманця - він повинен сподобатися своєму майбутньому господарю. Якщо ви вирішили подарувати його своєму другові чи подрузі, обов'язково вивчіть смаки цієї людини.

Сподіваємося, ці поради вам обов'язково знадобляться, не забудьте поділитися ними з друзями!

Новини

Популярні теми форуму

analytics