Close button

Хто із зірок розлучився в 2020 році

Хто із зірок розлучився в 2020 році

Рік, що минає був багатий на весілля в світі шоу-бізнесу, але на жаль не обійшлося і без зіркових розлучень, повідомляє ТСН.

Як відомо, будь-яке розлучення проходить болісно, а в деяких випадках судова тяганина затягується на роки, проте деяким з зірок саме в цьому році вдалося вирішити питання, які були каменем спотикання в шлюборозлучному процесі.

Так, в кінці року, ми вирішили пригадати найгучніші розлучення знаменитостей, як західних, так і українських.

Ченнінг Татум і Дженна Д`юен

Ченнінг Татум та Дженна Д'юенн_2

В кінці січня цього року голлівудські актори Ченнінг Татум і Дженна Д`юен офіційно розірвали шлюб.

Розлучення пари тривало близько 1,5 року, оскільки вони не могли домовитися про опіку над їх 7-річною донькою Еверлі.

Проте врешті-решт екс-подружжю вдалося врегулювати питання опіки і розділити обов'язки порівну. Також батьки домовилися, що не будуть показувати обличчя дівчинки в мережі.

Після розлучення з дружиною Ченнінг Татум почав стосунки зі співачкою Джессі Джей, проте не так давно стало відомо про їх розставання.

А ось Дженна насолоджуються відносинами з актором Стівом Казі, від якого навесні народила сина.

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт

Ліам Гемсворт и Майлі Сайрус

На початку цього року стало відомо, що американська співачка Майлі Сайрус і австралійський актор Ліам Хемсворт офіційно розлучилися після восьми місяців шлюбу.

Про розставання пари, яка до шлюбу 10 років перебувала в романтичних стосунках, стало відомо в серпні минулого року, а шлюборозлучний процес тривав близько п'яти місяців. Зокрема, екс-подружжя вирішувало питання опіки над своїми численними тваринами.

Зараз Ліам знаходиться в стосунках з 25-річною моделлю Габріелою Брукс. А Майлі недавно розійшлася з австралійським музикантом Коді Сімпсоном, з яким зустрічалася протягом 10 місяців.

Андрій Хливнюк та Анна Копилова

Андрій Хливнюк з дружиною

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розлучився з дружиною Ганною Копилової після 10 років шлюбу.

Про це в лютому цього року повідомила Соломія Вітвіцька в своєму Telegram-каналі "Особливе з Соломією".

За словами телеведучої пара деякий час не була разом на світських заходах і саме Анна прийняла рішення піти з сім'ї. Що стало причиною розставання поки невідомо.

Зауважимо, що Андрій Хливнюк та Анна Копилова одружилися в 2010 році. За 10 років в шлюбі у пари народилося двоє дітей.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Меган Фокс та Браян ОСТІН Грін

Зіркове подружжя, зірка серіалу "Беверлі Хіллз, 90210" Брайан Остін Грін і голлівудська актриса Меган Фокс оголосили про розставання в травні цього року.

За словами Гріна, складності у відносинах почалися в кінці 2019, коли Меган була на зйомках фільму Midnight in the Switchgrass, в якому грала з репером Колсоном Бейкером, більш відомим як Machine Gun Kelly. Як підсумок, зараз Меган зустрічається з Колсоном і в листопаді подала на розлучення з чоловіком.

Брайан, в свою чергу, періодично відпускає на адресу колишньої дружини колючі коментарі в соцмережах та в судовому порядку вимагає спільної опіки над їхніми трьома дітьми

Еван МакГрегор і Ів Мавракіс

Еван МакГрегор Та Ів Мавракіс

Через два роки після розставання з дружиною Ів Мавракіс, з якою прожив у шлюбі 22 роки, влітку офіційно розлучився голлівудський актор Еван МакГрегор.

Шлюборозлучний процес пари затягнувся через майнові та фінансові питання, а також питання про опіку над дітьми, які тривалий час не могли врегулювати. Актор вважав, що платить багато аліментів на утримання дітей, а Мавракіс наполягла на тому, щоб колишній чоловік міг відвідувати дітей тільки з її згоди.

Актор заявив про розлучення з дружиною в січні 2018 року, вказавши причиною розриву "непримиренні розбіжності", проте справжньою причиною розлучення став його роман з партнеркою по серіалу "Фарго" Мері Елізабет Уінстед.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Аліна Гросу з чоловіком

У вересні, як грім серед ясного неба, стала новина про розлучення популярної співачки Аліни Гросу з російським бізнесменом Олександром Комковим.

Примітно, що про розставання з чоловіком зірка мовчала протягом півроку.

Пара, яка відгуляла розкішне весілля в Італії влітку 2019, вже в грудні припинила спільне життя з ініціативи Олександра, який запропонував пожити окремо. За словами Аліни, Олександру сподобалася жінка і він хотів спробувати з нею закрутити роман і чесно розповів про це їй.

Гарік Харламов і Христина Асмус

Гарік Харламов та Христина Асмус

Відомо зіркове подружжя коміка Гаріка Харламова і актриси Христини Асмус офіційно розлучилося в жовтні цього року.

Шлюборозлучний процес пари, яка оголосила про розставання в червні цього року, тривав чотири місяці, оскільки суддя постійно давав час подружжю на примирення. Однак, врешті-решт, зірки не змогли врятувати свої відносини.

Пара прожила в шлюбі вісім років і має спільну доньку Анастасію, яка за рішенням суду залишилася з матір'ю.

Сніжана Онопко та Микола Щур

Онопко та Щур

У листопаді цього року свою свободу від чоловіка-абьюзера відсвяткувала українська модель Сніжана Онопко.

Шлюб зірки і бізнесмена Миколи Щура тривав 10 років, але через 10 місяців судової тяганини, знаменитість змогла зітхнути з полегшенням.

Про плани Сніжани розлучитися стало відомо, після її гучної заяви, екс-коханий її бив і зраджував. Вона зізналася, що вперше бізнесмен вдарив її відразу після весілля. Довгий час модель все прощала чоловікові, оскільки він відразу ставав на коліна, плакав і обіцяв, що це ніколи не повториться.

Але після того, як Микола побив її і маму, Онопко все ж подала розлучення.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Поліна Гагаріна з чоловіком_1

Менше місяця тому російська співачка Поліна Гагаріна офіційно подала на розлучення з чоловіком, фотографом Дмитром Ісхаковим.

Чутки про розрив відносин пари, яка прожила в шлюбі шість років, з'явилися в травні цього року. А через місяць після цього фотограф підтвердив, що вони зі співачкою дійсно більше не живуть разом.

Пара обмінялася обітницями у вересні 2014 року. За три роки у подружжя народилася дочка Мія, яку зараз Гагаріна вимагає залишити собі на виховання і домовитися про зустріч батька з дівчинкою.

Крім того, екс-закохані повинні розділити спільне майно: будинок, кілька квартир і компанію співачки.

Наталія Ключка

Новини

Популярні теми форуму

analytics